Moto Nautika Shop

Moto Nautika Shop

December 22, 2020 Off By Boris Bukovšek

Moto nautika shop je trgovina za vse moto in nautične navdušence

Moto nautika shop je spletna trgovina, kjer boste našli največjo izbiro tako moto opreme, kot nautično opremo. Torej, če ste navdušeni nad motorji in nad plovili, je tale trgovina idealna za vas. 

Kaj lahko kupim v moto nautika shop?

Moto nautika shop je idealna trgovina za vse, ki imajo radi motorje in plovila, saj lahko tako za oba hobija nakupujejo na istem mestu. Salon se razprostira kar na 3000 kvadratnih metrih in je razdeljen v več etaž. Poleg ostale ponudbe, imajo na voljo več kot 100 plovil. Ker so generalni uvoznik za plovila Ranieri international, je ta znamka plovil najpogosteje vidna v tej trgovini. Niso pa plovila edino kar lahko kupite v moto nautika shop. Nautični navdušenci lahko izbirate med:

  • Dodatno opremo za vaše plovilo
  • Najem plovil in dodatne opreme
  • Dodatno opremo za vodne športe
  • Vodnimi skuterji in gumenjaki
  • Registracijo in zavarovanje plovil

Navdušenci nad motorističnim svetom pa lahko izbirate med:

  • Dodatno motocross in dodatno moto opremo
  • Skuterji in motornimi kolesi
  • Offroad program, ki obsega snežne sani, motocross, štirikolesnike, UTV
  • Snežne freze
  • Izvenkrmni motorji

Poleg naštetega, pa lahko v tej trgovini kupite tudi ostalo opremo, ki jo zahteva moto nautika. Oblačila, rezervni deli, zaščitna oprema, knee boardi, vodne smuči, vodne sanke, vlečne vrvi in ostala dodatna oprema, so le del ponudbe. Prav tako pa lahko veliko opreme najdejo motoristi. Čelade, škornji, moto obleka, rokavice, kombinezoni, moto torbe, pa tudi oprema za otroške navdušence motociklov.

Poleg prodaje, pa je del salona namenjen tudi servisiranju. Servisni del, ki ga ima moto nautika shop, ima tehnično in strokovno ekipo, ki bo poskrbela za kvalitetno vzdrževanje vašega plovila, oziroma moto vozila. Prav tako pa imajo v centru tudi več kot 10000 rezervnih delov, tako, da bo za vaš servis poskrbljeno v najkrajšem času.

Zanimajo me Honda motorji. Kje ga lahko kupim?

Moto nautika shop, ne prodaja Honda motorjev, saj so pooblaščeni za znamko Yamaha. Če vas ta znamka motorjev navdušuje, lahko pogledate v drugih spletnih trgovinah. V iskalnik vpišite Honda motorji, zadetki pa vam bodo prikazali spletne trgovine z moto opremo. Ena izmed njih je trgovina Yogi, kjer lahko kupite motoristično opremo. Honda motorji niso v njihovi ponudbi, lahko pa kupite kakšen drug motor, na primer Piaggio, Aprilia, Guzzi, Vespa in nekaj drugih. Za Honda motor boste morali pogledati v kateri drugi spletni trgovini.

Kakšne cene ima moto nautika shop?

Ker je moto nautika shop trgovina, ki prodaja le kvalitetne izdelke, so temu primerne tudi višje cene.  Naj vam ne bo cena vodilo za nakup moto ali pa nautične opreme. Kvaliteta je tista, ki je najbolj pomembna, saj sta oba, tako moto, kot nautika, nevarna športa, ki zahtevata varno in kvalitetno opremo. Vedno pa lahko v moto nautika shop najdete stvari, ki so v akciji. Ko boste na njihovi spletni strani, poglejte pod rubriko akcija in zagotovo boste našli kaj zase. V fizični trgovini pa se lahko pozanimate, če za večji nakup mogoče nudijo ugoden način financiranja, ali pa nakup na obroke.