Uporabljate Avtonet ?

Vas zanima nakup rabljenega ali novega vozila?

Se zanimate za nakup rabljenega ali novega vozila? Uporabljate avtonet ? Ste preiskali avtonet in niste našli vozila, ki bi ustrezalo vašim kriterijem? Čeprav je ponudbe vozil na avtonet-u veliko se velikokrat zgodi, da je cena previsoka, kilometri »zbiti«, oglaševano vozilo bilo poškodovano in popravljeno. Iz teh in drugih podobnih razlogov verjamemo, da ste na pravem mestu, saj po naročilu uvažamo vozila iz tujine, ki jih na avtonet-u ne boste zasledili. V kolikor imate vozilo izbrano vam do želenega vozila pomagamo s pogajanjem za najnižjo nabavno ceno ter za vas poskrbimo uvoz vozila s papirologijo pripravljeno vse do registracije vozila v Sloveniji. V kolikor vozila še nimate izbranega vam pomagamo preiskati tržišče. V tem primeru kontaktiramo tudi naše dobavitelje iz območja EU, ki svojih vozil ne prodajajo na prostem tržišču. Teh vozil ne boste našli na tujem spletu in niti na avtonet-u. Ukvarjamo se z uvozom mladih rabljenih in popolnoma novih vozil po diskontnih cenah. Hitro, enostavno in brez konkurence! 

Če kupujete vozilo si lahko spodaj ogledate našo avtonet ponudbo in drugo ponudbo rabljenih in novih vozil, ki je na avto.net-u ali kjerkoli drugje ne boste našli. V kolikor nobeno vozilo ne ustreza vašim željam vam svetujemo, da nas kontaktirate preko maila ali telefona in dogovorili se bomo za nakup.

Več kot le Avtonet

 

Poleg vozil, ki jih lahko najdete na naši strani avto.net ponujamo tudi druga vozila, ki jih najdete tu spodaj. Nekatera vozila imamo na zalogi, za vsa ostala pa je predviden dobavni rok 7 dni. Oglejte si našo ponudbo vozil in nas za dodatne informacije pokličite na 040 165 742 ali pišite mail.
Se zanimate za nakup rabljenega ali novega vozila? Uporabljate avtonet ? Ste preiskali avtonet in niste našli vozila, ki bi ustrezalo vašim kriterijem? Oglejte si našo zalogo Prikaži več

Naša Avtonet ponudba

avto net rabljeni avtomobili Dokra
avto.net odkup vozil Dokra

Naše storitve

 

odkup rabljenih vozil avto,net Dokra

DOKRA

Prodaja novih in rabljenih vozil

Je napočil čas da zamenjate svoje staro vozilo za novega ali novejšega. Prišli ste na pravi naslov. Ukvarjamo se s prodajo rabljenih in novih vozil vseh proizvajalcev. Z bogato razvejano mrežo preverjenih in dolgoročnih poslovnih partnerjev v EU lahko v vsakem trenutku zagotovimo hiter, ugoden in kvaliteten nakup vozila z velikim naborom kvalitetnih rabljenih in novih vozil, ki jih na avtonet-u niste našli. Medtem, ko ste vi osredotočeni na svoje delo, mi za vas poskrbimo za hiter uvoz vozila ter za vso potrebno dokumentacijo do registracije vozila v Sloveniji. Našo ponudbo vozil si lahko ogledate na strani avtonet ali tukaj.

 

dokra avtonet

Uvoz vozil po vaši želji

Avtonet ima bogat nabor rabljenih in novih vozil a vendar se velikokrat zgodi, da pravega zase enostavno ne najdete. Pri nakupu rabljenega vozila je velikokrat potreben kompromis pri izbiri barve, dodatne opreme, celo motorja, pogona in nenazadnje cene.

Verjamemo, da je z nami lažje priti do želenega vozila, ki ga na avtonet-u niste našli. Zato smo za vas pripravili obrazec s katerim iskanje vozila poenostavimo. Za pridobitev obrazca vas prosimo, da nam pišete na mail, mi vam obrazec pošljemo po mailu in vas v najkrajšem možnem času kontaktiramo, da se dogovorimo za nakup želenega vozila.

zum avto net

DOKRA avtonet

Komisijska prodaja vozil – brez Avtonet-a

Velikokrat je pred nakupom novega vozila najprej potrebno prodati vašega rabljenega.

Zakaj nebi tega storili brez avtoneta? Omogočamo vam komisijsko prodajo vozil z direktno ponudbo vašega vozila našim. Klasične menjave rabljeno vozilo za novo vozilo ne omogočamo iz preprostega razloga – želimo 100% zadovoljstvo vseh naših strank in transparentnost pri prodaji. Zato za vaše vozilo poskusimo iztržiti kar se da dobro ceno, pri tem pa si vzamemo le minimalen znesek za operativno speljan posel, novemu kupcu omogočimo nakup vašega vozila preko leasing-a, vam pa izplačamo kar se da visoko iztrženo kupnino v najkrajšem možnem času. Dokler čakate na novo vozilo pa se s svojim vozilom nemoteno prevažate.
Tega avtonet ne omogoča.

Ali ste vedeli?

 

Obstaja veliko podobnih portalov kot je avtonet. Najbolj popularna takšen portal v EU je mobile.de. Veliko ljudi pritegne široka ponudba vozil, ki jo portal ponuja, vendar obstaja veliko pasti na katere moramo biti pozorni. Statistika pravi, da je vsako 6 rabljeno vozilo kupljeno oziroma prodano v EU z napako. Najsibodi s prevrtenimi kilometri, razbito in popravljeno brez opombe le-tega, brez znane zgodovine servsiranja, ukradeno in podobno.

Mi ponujamo in prodajamo le preverjena in kvalitetna rabljena vozila po ugodnih cenah. V kolikor želite dodatne informacije in vas zanima nakup in uvoz vozila preko našega podjetja nas kontaktirajte preko maila ali telefona ali pa obiščite naš profil na Avtonet-u.

dokra avtonet B2B

B2B – Prodaja vozil trgovcem

Že vrsto let se ukvarjamo tudi s prodajo vozil drugim trgovcem v Sloveniji in v EU (B2B prodaja). Razpolagamo z manjšimi in večjimi paketi vozil EU izvora s pripadajočimi dokumenti in tovarniško garancijo. Večinoma se ukvarjamo s prodajo popolnoma novih vozil oziroma vozil »0 kilometrov«.

Prednost našega podjetja je, da nobenega teh vozil ne najdete na avtonet-u kakor tudi ne na kakšnem drugem »on-line« portalu, temveč se tovrstne ponudbe kreirajo na personaliziran način. Ker ne gre za »licitacije« temveč za dejansko zalogo vozil naših poslovnih partnerjev (oziroma vozila po naročilu), vam na ta način omogočimo dodatno možnost zaslužka ter konstantno zalogo vozil tudi v mesecih ko dobava novih vozil »šepa«.

Obstajata dve možnosti takšnega nakupa. Nakup iz zaloge ali naročilo novih vozil po želenih karakteristikah. Oba načina nakupa rabljenih ali novih vozil sta izjemno popularna v EU saj se podjetja lažje posvetijo svojim končnim kupcem. Za upravljanje zaloge pa jim ni treba dodatno zaposlovati ljudi, jih izučiti in postopek ponavljati »dokler se ne najde prava oseba za te vrste delo« temveč to prepustijo nam, strokovnjakom na B2B področju prodaje vozil.

Vse kar morate narediti je vedeti katera vozila vam primanjkujejo in z nami v kontaktu pridobiti ponudbo. Vse ostalo delo opravimo mi. Na avtonet-u tovrstne ponudbe ni.

Za več informaciji smo vam na voljo preko maila in ali telefona. Tovrstne ponudbe se pripravijo po opravljenem prvem sestanku v živo.

Nekaj naših prodanih vozil

kontakt in informacije

STIK Z NAMI

DOKRA

040 165 742

dokraworld@gmail.com

Pišite nam

Če vas zanimajo dodatne informacije o vozilih, ali pa imate kakšno drugo vprašanje, nam pošljite sporočilo.

dokraworld@gmail.com
Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana 
+386 40 165 742