Avtonet

Avtonet

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Avtonet: rabljeni avtomobili po nizkih cenah

Če prodajate, ali pa kupujete avto, ali pa rezervne dele za avto, je avtonet spletna stran, ki jo iščete.  Največji slovenski avto oglasnik, vsak dan objavi preko 1000 novih oglasov, ki zanimajo avtomobilistične navdušence.

Avtonet ima  na svoji spletni strani več ko 1500 oglasov, preko katerih ljudje kupujejo in prodajajo vse kar je v povezavi z avtomobili. Torej, če ste se odločili, da rabite nov avto, preprosto v google vtipkajte avtonet. Tudi če boste vtipkali auto net, ali pa avto net, vas bo google usmeril na pravo stran. Včasih se zgodi, da prehitro tipkamo in se zato hitro zatipkamo, a na srečo je google dovolj pameten, da zna predvidevati, kaj iščemo. Zato nič hudega, če se včasih ne spomnete, kako se pravilno napiše kakšna beseda, ali pa se zatipkate. Tudi če bi iskali avtonet, pa bi napisali avto netđ, bi vas google usmeril na pravo stran. 

Po portalu avtonet vsak dan brska na stotine avtomobilističnih navdušencev

Avtonet je spletna stran, ki ponuja največ izbire na našem trgu. Več kot 1500 avtomobilističnih oglasov, med katerimi najde vsak nekaj zase, vsak dan prepričuje ogromno ljudi, naj kupijo avto. Če želite kupiti, ali pa prodati avto, je avto netđ pravi naslov. Če ne veste, kako začeti z iskanjem, preprosto v Google vtipkajte avto net rabljeni avtomobili in pristali boste na strani, kjer vas bo pričakalo več kot 1000 oglasov, z avtomobili različnih znamk. Glede na to, kakšen avto vas zanima, oziroma katere znamke želite, da je vaš novi stari avto, to vtipkajte v iskalnik. Tudi če potrebujete samo dele za avto, lahko pogledate na avtonetu, zagotovo boste našli, kar iščete. Glede na to, da vsak dan veliko ljudi brska po tem portalu, se tudi zgodi, da se hitro prodajo avtomobilistične stvari, sploh če je cena nizka. Na avtonetu lahko vsak prodaja, tudi vi.

Kako lahko prodam avto na avtonetu?

Če ste se odločili, da vam stari avto ne služi več, oziroma bi ga radi zamenjali za drugega, je avtonet prava izbira. Vi lahko prodate svoj avto, hkrati pa kupite drugega. Najprej se morate registrirati na portal. Vtipkajte v google avto net, nato pa na spletni strani poiščite rubriko registracija in vpišite podatke. Ko ste registrirani, lahko prodajate avto, medtem, ko za nakup avta, registracija ni potrebna. Kliknite na gumb oddaj nov oglas in sledite navodilom, oziroma napisanemu postopku. Oglas za prodajo je brezplačen, vendar le 30 dni. V posamezni rubriki sta lahko hkrati dva oglasa. Nadaljni oglas pa vam portal avtonet zaračuna po veljavnem ceniku, ki ga najdete na spletni strani. Tudi če ste pravna oseba, oziroma prodajate avto ali pa avtomobilistično opremo kot podjetje, morate oglas plačati. Takoj, ko kliknete na objavi oglas, bo vaš oglas objavljen. Priporočljivo je, da takoj, ko prodate avto, umaknete oglas. Da boste avto čimprej prodali, morate imeti dobro sestavljen oglas. Vsebuje naj dobre fotografije, predvsem, pa naj ima veliko informacij, oziroma podatkov, ki bodo kupca prepričali, da kupi ravno vaš avto. Postopek oddaje oglasa je narejen tako, da vas že vmes opozori, če naredite napako, ki jo lahko hitro popravite. Največkrat se zgodi, da se naložijo prevelike fotografije, ali pa da je vpisanih premalo podatkov. Tako, da je to, da na avto netu ne bi mogli oddati oglasa skoraj nemogoče. Lahko se zgodi edino, da imate preslabo internetno povezavo in se zato pojavljajo napake pri oddaji oglasa, ali pa nimate nameščenega antivirusnega programa. 

Ko je vaš oglas oddan, oziroma objavljen, ga lahko popravite kadarkoli. V rubriki uredi oglas, lahko spreminjate podatke, jih dopolnjujete, ali pa jih zbrišete. Pazite le, da spremenjene podatke potrdite s klikom na gumb objavi oglas. Ko boste avto prodali, pa lahko oglas izbrišete. To storite tako, da se prijavite v moj.avto.net, poiščete svoj oglas in kliknete na gumb odstrani oglas. Izbrisan oglas pa lahko iz arhiva povlečete kadarkoli v roku 30 dni. 

Administratorji portala avtonet, vsakodnevno preverjajo oglase, opozarjajo na napake in poskušajo preprečiti raznorazne zlorabe. Tako, da se spletne goljufije redko dogajajo, vseeno pa se svetuje previdnost.

Spletna stran avtonet tarča napada

Tako se je glasil naslov članka, nekaj let nazaj, ko so se spletni goljufi lotili portala avto net, z namenom, da pridejo do podatkov vseh, ki uporabljajo ta portal. Ko enkrat mojstri spletne goljufije pridobijo vaše podatke, oziroma gesla za Gmail, Facebook, PayPal in ostale portale, ki jih uporabljate, jih lahko naprej prodajo, z nameno, da se širi spletna goljufija. Tako se je nekaj let nazaj zgodilo tudi na portalu auto net. Spletni goljufi so to storili tako, da so postavili lažno spletno stran, ki izgleda identično enaka pravi spletni strani. Poskušali so namreč ukrasti gesla uporabnikov portala. Vsi, ki so registrirani na spletni strani avtonet, so prejeli obvestilo preko aplikacije WhatsApp, preko katerega so bili usmerjeni na lažno spletno stran. Kdor se je registriral na tej strani, je avtomatsko svoje uporabniško ime in geslo posredoval spletnim goljufom. Da se to ne zgodi tudi vam, spletni strokovnjaki priporočajo, da vedno preverite URL spletne strani, predvsem pa ob sumu prevare takoj zamenjajte svoja gesla. Priporoča se tudi, da geslo, ki ga uporabljate za vstop na portal avtonet, ne uporabljate nikjer drugje.

Kakšen avto lahko kupim na portalu avtonet?

Avto net je največji spletni portal v Sloveniji, ki ima v ponudbi veliko števil rabljenih avtomobilov. Največkrat se za nakup avta na tem portalu kupci odločijo, zato ker želijo rabljen in poceni avto. Najbolj gledana rubrika na portalu avtonet je zadnjih 100, kar pomeni, da kupce najbolj zanima zadnjih 100 oglasov, ki so bili dodani, oziroma so najbolj sveži. 

Na portalu avtonet, pa ne prodajajo samo fizične osebe, ampak tudi razne avtohiše. Tako lahko, ko si ogledate oglas, ki vas je prepričal, kontaktirate avtohišo in se zmenite za ogled avta v avtohiši. Razlika, če kupujete od avtohiše ali pa od fizične osebe je predvsem v ceni. Če boste kupovali avto od fizične osebe, bo cena zagotovo nižja, zato, ker si avtohiša vzame del zneska za provizijo. Ima pa veliko avtohiš ponudbo, da lahko znesek poravnate na obroke, oziroma vam nudijo drugačen način ugodnega financiranja. Načini se razlikujejo od prodajalca do prodajalca, zato je najboljše, da se to zmenite na mestu, kjer avto kupujete.

Na avto netu, lahko kupite kakršenkoli avto želite. Ko boste v google vtipkali avto netđ, vas bo usmerilo na začetno stran spletnega mesta. Za ogled oglasov, se ne rabite registrirati, tako, kot, če bi prodajali avto. Enostavno kliknite na rubriko, ki vas zanima. Izbirate lahko med avto oglasi – iskanje, eko vozila, luksuzna vozila, karambolirana vozila, oldtajmer, itd. Na portalu avtonet pa lahko iščete tudi rezervne dele za avtomobil, kot so avtodeli, pnevmatike, platišča in ostala avtomobilistična oprema. 

Avtonet pa ni portal samo za prodajo avtov, ampak lahko kupite tudi ostala vozila, na primer motorna kolesa, štirokolesnike, avto sani, razne oldtimerje, pa tudi kamione, avtobuse, prikolice, itd. Najbolj zanimivo pa je to, da lahko na avto netu kupite tudi vozila, ki spadajo pod rubriko gradbena mehanizacija, kmetijska mehanizacija, komunalna mehanizacija, gozdarska mehanizacija in podobno. Prav tako pa boste na portalu avtonet našli vozila za prosti čas, kot na primer razne prikolice, avtodome, bivalnike, pa tudi vozila, ki spadajo pod rubriko navtika. Lahko pa kupite tudi rezervne dele za vsa našteta vozila.

Ne glede na želje, ki jih imate glede vozila, je avtonet prava spletna stran, kamor se lahko obrnete, če želite povečati vaš vozni park.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]