Moto Limit

Moto Limit

December 27, 2020 Off By Boris Bukovšek

Moto limit – trgovina z bogato ponudbo moto opreme

Ste moto navdušenec in želite kupiti poceni in kvalitetno opremo? Moto limit je trgovina v Mariboru, ki prodaja motoristično in smučarsko opremo kvalitetnih blagovnih znamk. Prav tako pa lahko kupite tudi rabljeno opremo.

Kje lahko kupim poceni opremo za motor?

Če ste motorist, potem zagotovo poznate vse trgovine z rabljeno moto opremo. Moto limit je ena izmed najpopularnejših trgovin. Poleg rabljene motoristične opreme in moto opreme kvalitetnih blagovnih znamk, lahko pri njih kupite tudi smučarsko opremo kvalitetnih blagovnih znamk. V ponudbi pa imajo tudi skuterje in trikolesnike. Pa tudi kolesarska oprema je del njihove ponudbe. Čelade, ščitniki, kolesarske majice in ostala oprema, brez katere noben kolesar ne gre na turo, lahko najdete v trgovini Moto limit. 

Promotor je še ena spletna trgovina z motoristično opremo, ki je zelo popularna med vsemi moto navdušenci. V ponudbi imajo različne znamke motorjev, osnovno moto opremo, kot so čelade, škornji. Tako kot trgovina Moto limit, pa tudi Promotor prodaja opremo za motocross. Še ena trgovina, kjer lahko najdete kvalitetno motoristično opremo, pa je Yogi. Moto oprema je pri njim zelo poceni, hkrati pa zelo kvalitetna. Če prvič slišite za to trgovino, v iskalnik na internetu vtipkajte yogi moto in vam bo odprlo njihovo spletno stran. Lahko kupujete v spletni ali pa v fizični trgovini.

Kakšno ponudbo ima moto limit?

Moto limit je trgovina z veliko ponudbo moto opreme in smučarske opreme. Poleg blagovnih znamk Aprilia, Shoei in Moto Guzzi, lahko najdete tudi znamko Dainese. Slednja je znamka, ki jim je zaupala, da zastopajo celoten njihov pogram – moto, ski, bike, D-air in oblačila made to meassure. Poleg tega pa ima moto limit v ponudbi tudi skuterje in trikolesnike različnih znamk, kot so Peugeot, Vespa in Znen. Veliko ponudbe imajo tudi v rubriki rabljena oprema, kjer lahko najdete različne moto dodatke, poleg osnovne opreme. Vse stvari so dobro ohranjene in kvalitetnih blagovnih znamk. Če pa ne marate rabljenih stvari, pa bi vseeno radi dobili poceni izdelke, pa lahko pobrskate po rubriki akcije, kjer se vedno najde veliko artiklov po znižani ceni. Prav tako pa imajo večkrat letno razprodaje, trenutno poteka smučarska razprodaja, z veliko ponudbo kvalitetne smučarske opreme po nizkih cenah.

Kdaj se začne zimska razprodaja pri Moto limit?

Zimska razprodaja, se je že začela. Tako je trgovina Moto limit začela z razprodajo znamke Dainese in čelad znamke AGV. Nekatere stvari lahko kupite tudi do 40 % ceneje. Tako dobre znamke zagotovo ne boste dobili nikjer ceneje. Zimski popusti sicer ne zajemajo zaščitnih izdelkov, majic in oblačil za prosti čas, lahko pa si po nižji ceni zagotovite smučarsko opremo iz nove kolekcije Deinese winter.

Če niste sigurni, kaj je znižano in kaj ne, je najboljše, da jih kontaktirate in vam bodo ustrežljivo pomagali. Moto limit je ena izmed redkih trgovin, ki ima tako bogato ponudbo za motoristične navdušence. Obutev, oblačila, zaščitna oprema, dežna oblačila, rokavice, moto kovčki,mazila in čistila, oprema za motocross in ostala dodatna oprema za motorje, je le nekaj artiklov, ki jih lahko najdete pri njih.