Avto.net moto

Avto.net moto

December 27, 2020 Off By Boris Bukovšek

Ali lahko prodam motor na avto.net moto?

Če vas zanimajo rabljeni motorji, poglejte na avto.net, moto je rubrika, ki vas bo zanimala. Največji spletni prodajalec motornih vozil ima na izbiro veliko motorjev, ki se trenutno prodajajo.

Avto net je največji spletni prodajalec motornih vozil, kjer imate vsak dan na razpolago veliko oglasov, med katerimi lahko brskate. Več kot 1000 oglasov vsak dan čaka na radovedneže, ki bi radi kupili avto, ali pa motor. Avto.net moto boste morali vtipkati v iskalnik, če želite, da obiščete to spletno stran.

Ali se moram registrirati na avto.net? Moto rubrika me zanima

Auto net deluje tako, da če želite prodajati, se morate registrirati, če pa kupujete, pa se ni treba. Enostavno v google vtipkajte avto.net moto, ali pa avto, ali pa gospodarska vozila, oziroma katera koli vrsta vozil vas zanima. Prav ste prebrali, avto netđ je portal, kjer lahko kupite tudi gospodarska vozila, in pa celo vozila za mehanizacijo, pa tudi za navtične navdušence se kaj najde. 

Kako lahko kupim motor na avto.net?

Za poceni nakup rabljenih vozil, je pravi naslov avto.net, moto pa je rubrika, če želite kupiti motor. Za poceni motorno vozilo lahko pogledate tudi na bolha podarim, vendar vam ne garantiramo, da bo nakup uspešen. Auto net je portal, za katerega vsak dan skrbi veliko administratorjev in skrbijo tudi za to, da so oglasi redno ažurirani in nasplošno, da je vse pod kontrolo. Ko boste v google vtipkali avto.net moto, vas bo iskalnik popeljal na spletno stran, ki vam bo predstavila vse oglase za rabljene motorje. Na izbiro imate veliko rubrik, ki so v povezavi z motorji. Lahko kliknete na skuterji, mini moto, mopedi, štiri kolesniki, motorne sani in tako naprej. Avto netđ ponuja res veliko izbire. Torej, ko boste izbrali rubriko, ki vas zanima, si poglejte vse oglase, ki so v njej. Ker jih je zelo veliko, lahko iskanje filtrirate tako, da vpišete čimveč podatkov o tem, kakšen motor vas zanima. Podrobno označite ktegorijo, vrsta goriva, prevoženi kilometri, model, moč motorja, število valjev, takt motorja, barva zunanjosti in tako naprej. Več kot boste podali informacij, kakšen motor želite, hitreje boste prišli do njega. 

Kako lahko na avto.net – moto prodajam?

Če imate motor, ki ga želite prodati, bo avto.net moto prava spletna stran. Najprej se boste morali registrirati. Ko boste vpisali vse vaše podatke, boste prejeli geslo, s katerim boste naslednjič dostopali do te rubrike, če boste želeli spreminjati obstoječe, ali pa dodati nove oglase. Da se bo vaše vozilo čimprej prodalo, morate narediti dober oglas. Za primer si lahko pogledate druge oglase, ki so na avto.net. Moto rubrika je zelo gledana rubrika, zato morate poskrbeti, da bo vaš oglas prepričljiv. Podatki o vozilu naj bodo resnični, zraven pa dodajte nekaj slik. Oglas lahko kadarkoli spreminajte in ga dopolnjujete.

Ali je oglas na avto. net plačljiv?

Če želite prodajati na avto.net moto, lahko to storite brezplačno. Vsaj prvih 30 dni je brezplačnih, potem pa se vsak nadaljni oglas plača po veljavnem ceniku. Prav tako, pa morajo oglase plačati tudi podjetja, ki želijo oglaševati svoja vozila na portalu avto net.