Zakaj izbrati dvoriščna vrata Guardi? 

January 18, 2024 Off By Boris Bukovšek

Pri nameščanju ograje na vašo posest je potrebno upoštevati več dejavnikov. Med drugim tudi to, kakšna dvoriščna vrata boste izbrali. Preverite, zakaj so dvoriščna vrata Guardi odlična izbira za vašo posest.

 

Dvoriščna vrata so nepogrešljiv del dvoriščne ograje. Njihova glavna funkcija je povečanje varnosti vaše nepremičnine, hkrati pa poskrbijo tudi za lično zunanjo podobo vašega doma. To pomeni, da morate o njih dobro razmisliti, še predno se lotite njihovega nakupa. 

Dvoriščna vrata Guardi – privoščite svojemu domu vrhunsko kvaliteto!

Če ste v fazi izbire oziroma nakupa dvoriščnih vrat, potem lahko mirno rečemo, da so dvoriščna vrata Guardi za vas prava izbira. V tem primeru vam priporočamo sodelovanje s strokovnjaki v podjetju Elšnik d.o.o., ki je uradni zastopnik dvoriščnih vrat Guardi, in vam bodo zagotovo pomagali najti najboljšo možnost za vašo nepremičnino.

 

Dvoriščna vrata Guardi odlikuje funkcionalnost, estetika in vrhunske varnostne lastnosti, zaradi česar boste lahko popolnoma brezskrbno uživali v svojem domu. Izdelane so iz vzdržljivega aluminija, so tehnično brezhibna, hkrati pa estetsko dovršena, zato so zagotovo trajna rešitev za vaše dvorišče. 

 

V nadaljevanju preverite, zakaj so uporabniki nad njimi še posebej navdušeni.

Funkcionalnosti dvoriščnih vrata Guardi

Dvoriščna vrata Guardi poskrbijo, da bo vaš dom vedno varen, hkrati pa omogočajo nemoteno prehajanje na vašo parcelo in z nje. Vgrajene imajo visoko kakovostne pogone vrhunskih proizvajalcev, ki omogočajo popolnoma avtomatizirano delovanje. 

 

Ta napredni sistem vam omogoča, da se dvoriščna vrata odprejo, ko se približujete svojemu domu, z dodatno nadgradnjo pa je mogoče tudi odpiranje in zapiranje s pomočjo mobilnega telefona.

dvoriscna-vrata-guardi-katera-izbrati

Dvoriščna vrata so vam na voljo v dveh različnih izvedbah, to so drsna in krilna dvoriščna vrata. Tako se na najboljši način prilagodijo vsem značilnostim in zahtevam terena, kar bistveno pripomore k njihovi funkcionalnosti.

Varnostne lastnosti dvoriščnih vrata Guardi

Kot smo že omenili, so dvoriščna vrata Guardi izdelana iz visoko kakovostnega aluminija, ki velja za zelo močan material in je zato vedno bolj priljubljena izbira za ograje in dvoriščna vrata. In to z razlogom! 

 

Dvoriščna vrata iz aluminija so odporna na vse mehanske poškodbe in so izjemno trdovratna ovira tudi za vse nepovabljene goste.

Različni stili dvoriščnih vrat Guardi

Če ste se do sedaj spraševali, kako najti dvoriščna vrata, ki se zlijejo z arhitekturo vašega doma in njegovo okolico, je odgovor na dlani. To so dvoriščna vrata Guardi, ki so privlačna in estetsko dovršena, hkrati pa so vam na voljo v različnih slogih, in sicer podeželski, tradicionalni, ekskluzivni in moderni.

 

V ponudbi posameznih slogov dvoriščnih vrat Guardi boste našli številne različne modele vrat, ki se med seboj razlikujejo predvsem v svojem videzu. Prepričani smo, da boste našli takšna, ki bodo dopolnila zunanjo podobo vašega doma, hkrati pa zadovoljila vašemu okusu, željam in potrebam. 

stili-dvoriscnih-vrat-guardi

Z neomejenimi možnostmi prilagodljivosti pa bodo edinstvena in vam jih bodo zavidali vsi sosedje in mimoidoči.

Kako izbrati prava dvoriščna vrata Guardi?

Kot smo že omenili, je pri izbiri dvoriščnih vrat potrebno pomisliti na ogromno dejavnikov. Poleg materiala in z njim povezanega vzdrževanja, so tu še stopnja avtomatizacije, velikost in oblika parcele ter seveda na koncu tudi slog dvoriščnih vrat.

 

Če se boste odločili za dvoriščna vrata Guardi, potem je postopek izbire zelo enostaven. Priporočamo vam, da najprej uporabite konfigurator dvoriščnih vrat, s pomočjo katerega izberete:

    1. Model dvoriščnih vrat: Izbirate lahko med različnimi modeli dvoriščnih vrat v različnih slogih. Med seboj se razlikujejo v različnih polnilih, postavitvi lamel in njihovih dimenzijah.
    2. Barvo dvoriščnih vrata: Na voljo so vam najpogostejše barve, kot so antracit, bela, črna, siva in imitacija lesa, seveda pa si lahko izberete katerokoli barvo po RAL lestvici.
    3. Način odpiranja in zapiranja: S tega vidika so vam na voljo drsna dvoriščna vrata, ki so primerna za široka dvorišča, zato da se vrata lahko nemoteno odpirajo. Krilna dvoriščna vrata pa pridejo v poštev pri ozkih dvoriščih, vendar upoštevajte, da mora še vedno ostati dovolj prostora za parkiranje avtomobila.
  • Izvedbo dvoriščnih vrata s stebri ali brez
  1. Dimenzije stebrov in dvoriščnih vrat: V zadnjem koraku določite še željeno širino in višino dvoriščnih vrat ter dimenzijo že obstoječih stebrov, oziroma željene dimenzije stebrov, če le teh še nimate in jih želite namestiti skupaj z dvoriščnimi vrat.

 

Drugi način izbire dvoriščnih vrat Guardi pa je še bolj preprost. Podjetju Elšnik d.o.o. pošljite povpraševanje na posebnem spletnem obrazcu. V njem izberete model dvoriščnih vrat, napišete vaše želje, v veliko pomoč pa je tudi fotografija situacije na terenu. 

 

Na podlagi povpraševanja vam bo podjetje pripravilo ponudbo. Če pa se seveda odločite za dvoriščna vrata Guardi, temu sledijo še natančne meritve na terenu.

 

Če želite povečati varnost in dodati slog vašemu domu, potem so dvoriščna vrata Guardi prava izbira. Kontaktirajte podjetje Elšnik d.o.o. in za vas bodo poiskali najboljšo možno rešitev glede na vaše želje in potrebe ter značilnosti parcele.