04 53 00 969 [email protected]
Select Page

Kaj je naša VIZIJA?

Zavedamo se, da je Slovenija majhna in tranzitna država. Na žalost ni tranzitna samo za transport, temveč tudi za turiste, ki večinoma obiskujejo naše južne sosede, ko pride čas poletnega oddiha in naše severne oziroma zahodne sosede, kar se tiče zimskih dopustov in počitnic. Tudi Slovenci, gledano na statistiko, ne preživljamo dopusta doma, saj nam bolj kot domači kruh dišijo tuje pogače.

Naša misija je, da pokažemo Slovenijo celem svetu, saj vemo da je še nebrušen diamant vreden ogleda in obiska. Ne glede na letni čas lahko ljudem ponudimo mnogo več kot samo prehod iz Evrope na Balkan in obratno.

Premalo se zavedamo naravnih lepot, ki jih premore naša država, zato promoviramo samo delček že tako majhnega ozemlja. Turisti, ki so si ogledali Bled, Postojnsko jamo, predjamski grad, kobilarno Lipica, Piran in podobno enostavno ne vidijo večje vrednosti, zato državno blagajno raje polnijo našim sosedom, medtem ko Slovenski turizem izgublja na vrednosti in ne izkorišča svojih potencialov.

Vprašajte se kako dobro sami poznate tudi najbolj skrite, vendar prečudovite delčke Slovenije.

Zavezali smo se k temu da svetu pokažemo te prečudovite kotičke in da dokažemo vsem, da naša država premore več kot le deset prelepih turističnih destinacij.