040 165 742 dokraworld@gmail.com

ZUM

Sprostitev

Preberi

Rad bereš ? Te zanima kam je naša ekipa šla in kaj smo tam videli ter počeli? Si na pravem mestu…

Prenočišča

Ker se veliko potepamo včasih postanemo utrujeni. Poglejte si kje je ekipa ZUM prespala..

Galerija

Si bolj vizualni tip človeka ? Rajši gledaš fotke kot bereš? Oglej si našo galerijo slik z potepov po Sloveniji.

Kulinarika

RUBRIKA JE V IZDELAVI

Hvala za razumevanje

Izleti

RUBRIKA JE V IZDELAVI

Hvala za razumevanje

VIZIJA

Zavedamo se, da je Slovenija majhna in tranzitna država. Na žalost ni tranzitna samo za transport, temveč tudi za turiste, ki večinoma obiskujejo naše južne sosede, ko pride čas poletnega oddiha in naše severne oziroma zahodne sosede, kar se tiče zimskih dopustov in počitnic. Tudi Slovenci statistično gledano ne preživljamo dopusta doma, saj nam bolj kot domači kruh dišijo tuje pogače.

Naša misija je, da pokažemo Slovenijo vsem svetu, saj vemo, da je še nebrušen diamant vreden ogleda in obiska. Ne glede na letni čas lahko ljudem ponudimo mnogo več kot samo prehod iz Evrope na Balkan in obratno.

Premalo se zavedamo naravnih lepot, ki jih premore naša država, zato promoviramo samo delček že tako majhnega ozemlja. Turisti, ki so si ogledali Bled, Postojnsko jamo, Predjamski grad, kobilarno Lipica, Piran in podobno enostavno ne vidijo večje vrednosti, zato državno blagajno raje polnijo našim sosedom, medtem ko slovenski turizem izgublja na vrednosti in ne izkorišča svojih potencialov.

Vprašajte se. kako dobro sami poznate tudi najbolj skrite, vendar prečudovite delčke Slovenije.

Zavezali smo se k temu, da svetu pokažemo te prečudovite kotičke in dokažemo vsem, da naša država premore več kot le deset prelepih turističnih destinacij. 

i

Preberi

i

Preberi

Verjetno si že opazil, da nismo ravno običajna spletna stran. Trudimo se, da bi bili čim bolj prijazni bralcem, torej tebi. Na strani ”preberi” si lahko prebereš več o naših potepih in izletih ter ostalih zanimivosti, ki jih lahko najdeš v Sloveniji. Mogoče dobiš tudi kakšno idejo za tvoj naslednji potep… Skratka, če si želiš malo bolje spoznati našo državo, ti želimo nadvse prijetno branje.  

Naravni rezervat Škocjanski zatok | Kam na izlet

In če nisi tip človeka, ki uživa med sprehodi skozi mestna jedra in ti ne diši gužvanje skozi ozke ulice naših obalnih mest, moraš nujno obiskati NARAVNI REZERVAT ŠKOCJANSKI ZATOK Midva sva se skozenj sprehodila po sobotnem kosilu in čeprav sva bila tu že nekajkrat,...

read more

Prenočišča

Ker se veliko potepamo po naši zanimi državi nas velikokrat prehiti ura. Kaj storiti, ko je enkrat tema ti pa še nisi pogledal vsega ? Poiščemo prenočišče, jasno…Tukaj boste našli ponudnike prenočišč pri katerih je ekipa ZUM med potepanjem po Sloveniji prespala. S klikom na ”preberi več” boste preusmerjeni na članek o posameznih prenočiščih.  

Kamp / Glamp Korita

Če se nahajate v Soči, Bovcu ali okolici in niste človek ki rad spi med 4 betonskimi stenami, vam predstavljamo odlično rešitev za vas. Kliknite ''preberi več'' in videli boste kakšno.   Za vikend sva se odpravila na izlet v Bovec. Med potjo sva si ogledala...

Apartmaji Skok

  Ker sva tokratni izlet vzela kar ''zelo resno'' sva se odločila, da bo trajal dva dni. Dolina Trente, Soča in Bovec so prečudoviti, zato se resnično ne splača hiteti in tudi vam toplo priporočava, da si rezervirate prenočišče. Priznam da po teh krajih prenočišč...

Galerija