O nas

Smo gorenjsko avtomobilsko podjetje z bogato 9-letno tradicijo poslovanja. Specializiramo se na področju rabljenih avtomobilov in rabljenih dostavnih vozil, kjer strankam nudimo kakovostna vozila po ugodni ceni. Nudimo rabljene avtomobile večine avtomobilskih znamk vseh cenovnih razredov. Vozila so slovenskega porekla (niso uvožena) in predhodno preverjena za realne kilometre in predhodne servisne storitve (servisna knjiga). Kupljena so predvsem od lastnikov avtomobilov, ne od preprodajalcev ali drugih avto hiš.

Rabljena Vozila & Rabljeni Avtomobili

Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?

Želite prodati svoje rabljeno prevozno sredstvo?

Imate dovolj lažnivih kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?

Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati z gotovino?

Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?

Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?

 

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

Rabljeni avtomobili in pa kar na splošno rabljena vozila so naše področje.

Odkup rabljenih vozil

Kdo je prodajalec avtomobilov?

Prodajalec avtomobilov je oseba, ki je odgovorna za prodajo in oglede vozil ljudem, ki pridejo v salon avtomobilov. Prodajalci avtomobilov pogosto delajo za salon vozil ali pa prodajo in odkup rabljenih vozil – rabljena vozila. Nekateri prodajalci se specializirajo za specifične znamke ter modele osebnih vozil, verjetno pa je njihova najpomembnejša lastnost ali vrlina prodaja in pogajanje.

Kaj prodajalec avtomobilov počne?

Prodajalec avtomobilov v salonu ali pri prodaji in odkupu rabljenih vozil najprej pozdravi svoje bodoče stranke in jim tako posveti nekaj časa. Stranke tako lahko prodajalca vprašajo kakršnakoli vprašanja, ki so morebiti povezana z avtomobilom, za katerega se pravzaprav zanimajo. Prodajalec mora znati tudi razložiti vse funkcije, ki jih ima določen model avtomobila ter različne pakete, pri katerih se v avtomobil vgradi dodatna oprema. Prodajalec je prav tako zadolžen za možnosti plačila in garancijo. Imeti mora široko znanje o vseh modelih in znamkah avtomobilov, ki se nahajajo na njegovem delovnem mestu – center rabljenih vozil, prodaja in odkup rabljenih vozil, oziroma avto center. Pripravljen mora biti odgovoriti na vsako vprašanje, ki mu ga bodo potencialne stranke zastavile – njegov uspeh je odvisen od tega.

Eno od glavnih prodajnih orodij, ki jih ima prodajalec avtomobilov na svojem pasu je testna vožnja avtomobila. Testna vožnja daje potencialnemu kupcu vozila možnost, da v celoti diagnosticira in pregleda vozilo, ki ga kupuje. Testna vožnja mu prav tako omogoča, da se lažje odloči, če mu določen model vozila ugaja ter če ga je pripravljen kupiti in redno voziti. Prodajalec avtomobila bo običajno na testno vožnjo odšel skupaj s potencialnim kupcem, tako da bo med samo vožnjo lahko odgovoril na katerokoli vprašanje, ki bi morda kupca zanimalo. Seveda je eden od razlogov tudi nekakšno zavarovanje oziroma manjša možnost kraje avtomobila.

Prodajalec vozila je odgovoren za pogajanje cene s kupcem. Dejansko ceno vozila v salonu ali odkupu in prodaji rabljenih vozil namreč prodajalec že pozna, tako da se lahko odloči vnaprej, koliko je pripravljen znižati svojo zadnjo ceno. Če prodajalec vozila ni hkrati tudi lastnik vozila, potem se mora prodajalec pomeniti z lastnikom o morebitnem spustu cene. Ko se prodajalec in lastnik glede cene dokončno dogovorita, bo prodajalec prišel nazaj do potencialnega kupca in mu sporočil dogovor – torej, če je prodaja uspešno zaključena ali pa mu bo morda ponudil drugo rešitev.

Ko je avto prodan, bo prodajalec avtomobila koordiniral možnosti plačila vozila preko avto salona. Prodajalec bo kupca pospremil do lastnika avto salona, kjer bo kupec počakal, da se uredi vse potrebne dokumente.

Potem bo prodajalec vozila koordiniral vsa potrebna popravila vozila, čiščenje ali servisiranje, če je to potrebno. Lahko tudi pokliče kupca čez nekaj časa, tako da vidi, če je kupec s svojim novim avtomobilom zadovoljen.

#1 Avto Center v Sloveniji – Prodaja in odkup rabljenih vozil vseh vrst! Rabljena vozila in rabljeni avtomobili | 040797028 in 051299186

Preberi več

Milje 27, 4212 Visoko
051299186

  URNIK

Ponedeljek: 8:00 – 16.00
Torek: 8:00 – 16.00
Sreda: 8:00 – 16.00
Četrtek: 8:00 – 16.00
Petek: 8:00 – 16.00
Sobota: Zaprto
Nedelje Zaprto