04 53 00 969 [email protected]
Select Page

PESEK IN SEPARACIJA AGREGATOV

Pesek je osnova, ko pride do zidanja, zasuvanja, ometovanja, cementnih izdelkov in tako dalje. Lasten vozni park večjih in manjših prekucnikov nam omogoča dostavo po celotni Sloveniji. Poleg peska in drugih agregatov si na našem naslovu lahko ogledate tudi našo ponudbo betona in betonskih izelkov, ter drugih gradbenih materialov.

 

PONUDNIK STORITEV

pesek nikotrans in begrad

 

Nikotrans & Begrad D.o.o.; Savska loka 23; 4000 – KRANJ

Spletna stran : https://n-b.si/betonarna/ 

Naročila : +386 4 236 40 71  (04 236 40 71)

 

PESEK in SEPARACIJA AGREGATOV

  • Ves pesek in ostali agregati imajo EC certifikat
  • Velik izbor agregatov
    • 0/4, 4/8, 8/16, 16/31,5 in 0/4 mleti
  • Dostava po celi Sloveniji ali lasten prevzem
  • Prilagodljivost glede na teren in lokacijo

pesek separacija

DOSTAVA

Lasten vozni park prekucnih vozil nam omogoča, da pesek dostavimo kamor želite. Zadovoljimo potrebe tako večjih kot manjših kupcev, saj naš razpon sodobnih tovornih vozil za razsuti tovor sega od 5m3 pa vse do 60m3. Razsuti tovor in pesek dostavljamo po celotni EU in imamo za to pridobljena vsa potrebna dovoljenja.

 

BETONARNA & TRGOVINA

Smo pravi naslov za vse tiste, ki si želite patnerja pri gradnji od temeljev pa vse do strehe. Pesek, beton, cementni izdelki, armaturno železo in mreže, cevi, … naša dobro založena gradbena trgovina in sodobna betonarna bo zadovoljila potrebe še tako zahtevnih kupcev.  Obiščite nas na naslovu Savska loka 23 v Kranju ali pa nas kontaktirajte preko telefona in si zagotovite svojega partnerja pri gradnji.

 

POTREBUJETE PESEK ? POKLIČITE NAS ŠE DANES!

Tel .: 04 236 40 71

ZGODOVINA PODJETJA

Podjetje Nikotrans & Begrad d.o.o je bilo ustanovljeno leta 1992 kot manjše družinsko podjetje. Zametki sedanjega podjetja segajo v leto 1978 kot Avtoprevozništvo Sodnikar Niko s. p.. Podjetji trenutno zaposlujeta 56 delavcev. Podjetji sta locirani v Kranju, kjer proizvajamo beton (lastna betonarna), imamo lastno separacijo, parkirišče za tovorna vozila, mehanično delavnico, skladišče in trgovino z gradbenim materialom(prodajamo tudi pesek vseh vrst). Glavna dejavnost podjetja so prevozi v domačem in mednarodnem transportu. Razpolagamo z voznim parkom 40 lastnih vozil. Naša vozila so stalno prisotna na relacijah celotne evropske unije. Razpolagamo z izredno raznolikim voznim parkom: klasični vlačilci, volumenski vlačilci, vlačilci z utorom, prikoličarji, cisterne za sipki tovor, vlačilci-prekucniki različnega volumna, prikoličarji-prekucniki različnih volumnov, kombinirani prekucniki za prevoz paletnega blaga ali sipkih tovorov in priklopniki za izredne prevoze. Vsa vozila ustrezajo najmodernejšim ekološkim standardom. Druga dejavnost podjetja je proizvodnja betonov in separacija agregatov. Obsega moderen kompleks separacije in dvokubične pozimi ogrevane betonarne. V betonarni proizvajamo beton različnih kvalitet. Kvaliteta proizvodov je potrjena z EC-certifikatom. Beton razvažamo in vgrajujemo avtomešalci in črpalkami z dolžino vgradnje do 28 metrov. V letu 2004 smo odprli trgovino z gradbenim materialom. Na zalogi imamo vse za gradnjo od temeljev do strehe: cement, pesek, malt, armaturno železo in mreže, opeko, tlakovce, betonske izdelke, izdelke za vodovodne in električne instalacije, … Našim strankam blago dostavlja (na dom) vozilo z dvigalom. Podjetje je usmerjeno v razvoj in je visoko ekološko osveščeno.