O nas

Smo gorenjsko avtomobilsko podjetje z bogato 9-letno tradicijo poslovanja. Specializiramo se na področju rabljenih avtomobilov in rabljenih dostavnih vozil, kjer strankam nudimo kakovostna vozila po ugodni ceni. Nudimo rabljene avtomobile večine avtomobilskih znamk vseh cenovnih razredov. Vozila so slovenskega porekla (niso uvožena) in predhodno preverjena za realne kilometre in predhodne servisne storitve (servisna knjiga). Kupljena so predvsem od lastnikov avtomobilov, ne od preprodajalcev ali drugih avto hiš.

ODKUP RABLJENIH VOZIL

Rabljena Vozila

Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?

Želite prodati svoje rabljeno prevozno sredstvo?

Imate dovolj lažnivih kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?

Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati z gotovino?

Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?

Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?

Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za gotovinski odkup?

 

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

Rabljeni Avtomobili

Rabljeni avtomobili in pa kar na splošno rabljena vozila so naše področje. Naši rabljeni avtomobili oziroma rabljeni avti imajo realne kilometre, potrjeno servisno knjigo in so slovenskega porekla. V primeru da niso slovenskega porekla, boste seveda o tem obveščeni. Ogromno slovenskih avtohiš in avto centrov namreč prodaja rabljena vozila iz drugih držav kot so Italija, Hrvaška, Avstrija, Nemčija itd.

Odkup vozil

Kdo je prodajalec avtomobilov?

Naša glavna storitev je odkup rabljenih vozil oziroma kar na splošno odkup vozil.

Prodajalec avtomobilov je oseba, ki je odgovorna za prodajo in oglede vozil ljudem, ki pridejo v salon avtomobilov. Prodajalci avtomobilov pogosto delajo za salon vozil ali pa prodajo in odkup rabljenih vozil – rabljena vozila. Nekateri prodajalci se specializirajo za specifične znamke ter modele osebnih vozil, verjetno pa je njihova najpomembnejša lastnost ali vrlina prodaja in pogajanje.

Kaj prodajalec avtomobilov počne?

Prodajalec avtomobilov v salonu ali pri prodaji in odkupu rabljenih vozil najprej pozdravi svoje bodoče stranke in jim tako posveti nekaj časa. Stranke tako lahko prodajalca vprašajo kakršnakoli vprašanja, ki so morebiti povezana z avtomobilom, za katerega se pravzaprav zanimajo. Prodajalec mora znati tudi razložiti vse funkcije, ki jih ima določen model avtomobila ter različne pakete, pri katerih se v avtomobil vgradi dodatna oprema. Prodajalec je prav tako zadolžen za možnosti plačila in garancijo. Imeti mora široko znanje o vseh modelih in znamkah avtomobilov, ki se nahajajo na njegovem delovnem mestu – center rabljenih vozil, prodaja in odkup rabljenih vozil, oziroma avto center. Pripravljen mora biti odgovoriti na vsako vprašanje, ki mu ga bodo potencialne stranke zastavile – njegov uspeh je odvisen od tega.

Eno od glavnih prodajnih orodij, ki jih ima prodajalec avtomobilov na svojem pasu je testna vožnja avtomobila. Testna vožnja daje potencialnemu kupcu vozila možnost, da v celoti diagnosticira in pregleda vozilo, ki ga kupuje. Testna vožnja mu prav tako omogoča, da se lažje odloči, če mu določen model vozila ugaja ter če ga je pripravljen kupiti in redno voziti. Prodajalec avtomobila bo običajno na testno vožnjo odšel skupaj s potencialnim kupcem, tako da bo med samo vožnjo lahko odgovoril na katerokoli vprašanje, ki bi morda kupca zanimalo. Seveda je eden od razlogov tudi nekakšno zavarovanje oziroma manjša možnost kraje avtomobila.

Prodajalec vozila je odgovoren za pogajanje cene s kupcem. Dejansko ceno vozila v salonu ali odkupu in prodaji rabljenih vozil namreč prodajalec že pozna, tako da se lahko odloči vnaprej, koliko je pripravljen znižati svojo zadnjo ceno. Če prodajalec vozila ni hkrati tudi lastnik vozila, potem se mora prodajalec pomeniti z lastnikom o morebitnem spustu cene. Ko se prodajalec in lastnik glede cene dokončno dogovorita, bo prodajalec prišel nazaj do potencialnega kupca in mu sporočil dogovor – torej, če je prodaja uspešno zaključena ali pa mu bo morda ponudil drugo rešitev.

Ko je avto prodan, bo prodajalec avtomobila koordiniral možnosti plačila vozila preko avto salona. Prodajalec bo kupca pospremil do lastnika avto salona, kjer bo kupec počakal, da se uredi vse potrebne dokumente.

Potem bo prodajalec vozila koordiniral vsa potrebna popravila vozila, čiščenje ali servisiranje, če je to potrebno. Lahko tudi pokliče kupca čez nekaj časa, tako da vidi, če je kupec s svojim novim avtomobilom zadovoljen.

Kot vidite je naša storitev odkup vozil zelo enostavna, celoten postopek vam bo vzel približno 30 minut. Odkup rabljenih vozil je torej zelo kratek in enostaven!

Rabljeni avti

Rabljeni avti so idealni za ljudi, ki ne želijo nameniti velikih finančnih zneskov avtomobilom. Rabljeni avtomobili so tako lahko kupljeni le za nekaj odstotkov cene novega avtomobila in so ob ustreznih prejšnjih lastnikih pravzaprav zelo lepo ohranjeni.

#1 Avto Center v Sloveniji – Prodaja in odkup rabljenih vozil vseh vrst! Rabljena vozila in rabljeni avtomobili | 040797028 in 051299186

Avto prodaja

V kolikor tudi vi prodajate svoje rabljeno vozilo ali pa morda poznate koga, ki si ga želi zamenjati, pokličite nas in uživajte v najboljših storitvah odkupa rabljenih vozil. Naše gotovinsko plačilo je v veliki večini primerov večje od plačila avtohiš in avto centrov v Sloveniji.

Gotovinski odkup vozil

Gotovina je dandanes zelo pomembna. Ljudje veliko stvari kupujemo na obroke ter imamo vse manj prihrankov. Prav zato je tako pomembno, da dobite celoten znesek avtomobila ne da bi morali na to čakati. Gotovinski odkup vozil ki vam ga zagotavljamo, bo zelo koristna storitev, ko boste prodali vaš avtomobil.

Odkup vozil z možnostjo menjave

Odkup vozil z menjavo pride v poštev, ko želite prodati svoj avtomobil in takoj kupiti drugega. Če nam prodate svoje vozilo ter nato v naši aktualni ponudbi zagledate avtomobil ali ostala vozila, ki so vam všeč, potem je možnost menjave z vašim ali našim doplačilom.

Ena od glavnih prednosti sodelovanja z nami je hitrost. Če prodajate vozilo, potem ga boste verjetno najprej morali fotografirati in narediti oglas na bolha.com in avto.net. Nato boste, če imate srečo in če prodajate dober avtomobil prejeli kar nekaj klicov. Potencialni kupci se bodo zanimali za avtomobil, vi pa boste morali velikokrat vsakemu posebej razložiti dejansko stanje. Verjetno se boste prav tako v živo morali dobiti s kar nekaj potencialnimi kupci in izgubili veliko časa ter tudi nekaj goriva. Veliko ljudi ni resnih o nakupu ter imajo na koncu veliko izgovorov ali pa nimajo denarja. Naš odkup vozil ta problem reši, saj boste dobili ves denar ob dogovoru.

Odkup vozil vam bo vselej dal solidno gotovinsko ponudbo za vaša rabljena vozila, tako da ne boste izgubljali časa, saj smo kupec za vsako vozilo, celoten proces prepisa pa traja manj kot trideset minut! Prav tako od nas ne boste prejemali nikakršnih povratnih klicov – veliko kupcov si po nakupu tudi premisli, še posebej če se njihova finančna situacija spremeni ob nepravem času ali pa če morda del avtomobila odpove. Razumemo, da je stanje avtomobila kakršno je – imamo namreč odkup rabljenih vozil in ne odkup novih vozil, zato vemo v kakšnem stanju so določeni avtomobili.

Kot lahko vidite, je naš odkup vozil zelo enostaven, hiter in kvaliteten, saj boste prihranili veliko živcev, časa in konec koncev tudi denarja, saj je odkupna cena v večini primerov višja, kot jo ponudijo avto centri in avtohiše. Avtohiše sicer ponudijo dobro ceno, vendar le če od njih kupite nov avtomobil torej vzamete staro za novo. Dobro odkupno ceno rabljenega avtomobila v tem primeru dobite samo zato, ker z vašim nakupom novega vozila, avtohiša zasluži tudi več kot 3000€. Zato si lahko privoščijo dobro odkupno ceno, saj z vašim nakupom zaslužijo ogromno denarja! Če vas zanima realna cena avtohiš, potem povprašajte po odkupni ceni, če ne vzamete novega avtomobila – torej ne menjate staro za novo. naš odkup rabljenih vozil vam bo vselej ponudil boljšo ponudbo kot omenjene avtohiše in avto centri.

Odkup avtomobilov

Nudimo gotovinski odkup avtomobilov na dogovorjenem mestu z možnostjo menjav.

Znamke, ki nas zanimajo so: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Seat, Smart, Ssangyong, Subar, Suzuki, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswage, Volvo in Zastava. Po dogovoru se zanimamo tudi za ostale znamke in modele vozil. Ne odkupujemo le voznih vozil, pač pa tudi karambolirana in pokvarjena vozila – skratka, za vsak avtomobil in ostala vozila boste od nas prejeli gotovinsko ponudbo.

Na spodnjih slikah lahko vidite nekaj primerov rabljenih vozil, ki smo jih kupili v okviru naše storitve – prodaja in odkup vozil:

Odkup vozil Vitara

Rabljeni avtomobili Suzuki

OPEL Odkup Vozil

4x4 Suzuki Vitara Rabljena Vozila

Odkup rabljenih vozil Opel Corsa

Vitara 4x4 odkup rabljenih vozil

ODKUP RABLJENIH VOZIL Ford

Ford Fiesta Odkup Vozil

Odkup dostavnih in tovornih vozil

Rabljeni avtomobili pa niso edina stvar, ki jo odkupujemo, saj odkupujemo tudi dostavna vozila – furgon, kombi, kamionet, šasija s kabino, šasija z nadradnjo in pick up dostavna vozila vseh znamk in modelov!

Prav tako nudimo odkup tovornih vozil vseh modelov ter znamk. Pokličite nas in se pozanimajte o naših aktualnih ponudbah ugodnih vozil vseh vrst!

Preberi več

Ulica Rudija Papeža 14, 4000 Kranj
051299186

  URNIK

Ponedeljek:8:00 – 16.00
Torek:8:00 – 16.00
Sreda:8:00 – 16.00
Četrtek:8:00 – 16.00
Petek:8:00 – 16.00
Sobota:Zaprto
NedeljeZaprto