040 165 742 dokraworld@gmail.com

Nadstreški

Nadstreški imajo lahko različne funkcije. Lahko prekrijejo vašo teraso ali balkon, vhod, ali pa nadstrešek uporabljajte za vaše avtomobile, kolesarnice in ostale površine.

Nadstreški so izdelani po željah kupca. Skupaj bomo skušali najti ustrezno rešitev za vašo unikatno situacijo in potrebe. Imamo individualni pristop do projekta, tako da se lahko prilagodimo obstoječi arhitekturi.

Nadstrešek za avtomobile
Izdelujemo garaže oz. nadstreške po naročilu. Sama velikost (za en avto, dva ali več) in oblika (enokapnica, dvokapnica, loki…), kombinacija s pomožnimi prostori za shranjevanje vrtnega orodja, koles… je prilagojena vašim potrebam in željam.

Nadstreški, terase
Izdelava konstrukcije iz lepljenega lesa za terase je primerna tam, kjer želimo za kritino uporabiti steklo, polikarbonatne plošče (Leksan)… hkrati pa z lepljenim lesom ohranimo lep izgled konstrukcije. Oblika konstrukcije je prilagojena vašim željam.

Avtomobilski nadstreški nudijo enostavno ter varno zaščito vaših vozil pred neprijaznimi vremenskimi vplivi, kot so vroče poletno sonce, sneg, zmrzal, toča in dež. Glede na vaše potrebe in želje vam bomo izdelali nadstreške za vaša vozila poljubnih dimenzij.