040 165 742 dokraworld@gmail.com

Lesene hiše

Lesene hiše Svetelj

Lesene hiše so zadnje čase postale zelo popularne, saj imajo kar nekaj dobrih lastnosti.

Prva lastnost je hitrost gradnje. Če želimo graditi hišo iz opek, bomo porabili veliko časa in sredstev, medtem ko nam gradnja lesene hiše bistveno skrajša časovno obdobje. Celoten proces lahko traja le 6 mesecev za razliko od klasičnih hiš. Lesene hiše so lahko narejene povsem po meri, prav tako pa jih lahko zelo dobro izoliramo.

Cena je tudi eden ključnih faktorjev zakaj so lesene hiše tako popularne, saj vas lesena hiša ne bo stala 6-mestne številke tako kot bi vas to stala klasična hiša, pač pa vas bo stala precej manj – seveda je končna cena odvisna od velikosti bivalnih prostorov in same opreme. V leseno hišo lahko prav tako vgradimo kamin ali pa se grejemo na elektriko. Kot smo že omenili je celotna hiša vključno z različnimi možnostmi ogrevanja in kurjave zelo fleksibilna.

Za sestavo sten uporabljamo najsodobnejše metode hkrati pa so zelo cenovno dostopne. Vaše želje in potrebe so vselej na prvem mestu pri gradnji brunarice ali lesene hiše. Vselej vas bomo poslušali, saj je mnenje in zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu.

Brunarice ne obremenjujejo okolja z nevarnimi snovmi, saj imajo nevtralno raven ogljikovega dioksida. Na voljo so vam različni ponudniki in cenovni razredi! Mizarstvo Svetelj vam bo znalo odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Pokličite nas še danes in se pozanimajte o aktualni ponudbi lesenih hiš mizarstva Svetelj.