040 165 742 dokraworld@gmail.com
Svetim

SVETILA PO UGODNI CENI

Misija spletne strani Naj svetila je zbrati najbolje prodajana svetila, ki so trenutno aktualna na slovenskem trgu in jih zbrati na enem mestu. Primerjamo kvaliteto, ceno in ostale tehnične specifikacije različnih svetil in jih razporedimo za lažji pregled in odločitev pri nakupu. Potrošnikom zagotavljamo ključne informacije, ki jim bodo olajšale odločitev pri celotnem nakupu svetil za dom ter pisarno. Vse informacije so s tem razlogom predstavljene na najenostavnejši način, ki ne bo zahteval predhodnega znanja na področju elektrotehnike in elektroenergetike. Zajeti so samo najpomembnejši podatki, s pomočjo katerih bodo uporabniki že po parih minutah branja zlahka ugotovili, kateri izdelki so optimalni za njihovo situacijo. Vsa svetila so razdeljena v naslednje kategorije: LED svetilaLED žarnice, LED trakoviLED reflektorji, napajalniki in ALU profili.

O NAS

Naj svetila je spletna stran, kjer strokovnjaki na področju razsvetljave primerjamo kvaliteto, ceno in ostale specifikacije različnih vrst svetil ter jih ustrezno razporedimo. Trudimo se, da bi potrošnikom zagotovili najboljše informacije, ki jim bodo omogočile kar najlažjo odločitev pri nakupu svetil za njihov dom in poslovne prostore. Vse informacije so predstavljene na zelo enostaven način, ki ne zahteva predhodnega znanja na področju elektrotehnike. V člankih so zajeti le ključni podatki, tako da uporabniki že po nekaj minutah branja lahko ugotovijo, kateri izdelki so optimalni za njihovo situacijo. Aktualno ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni trgovini razsvetljava.si s klikom na LED žarnice.

Poseben poudarek dajemo na razmerje med kvaliteto svetila in njegovo ceno, tako da je spletna stran še posebej primerna za ljudi, ki iščejo največjo vrednost za njihov denar. Poleg svetil so predlagani tudi izdelki, ki jih večina kupcev potrebuje za dokončanje projektov (npr. poleg primerjave LED trakov opišemo tudi napajalnike in aluminijaste profile, ki jih bodo potrošniki potrebovali za ustrezno delovanje, montažo in estetiko LED trakov).

KAJ JE POSEBNEGA O NAS

 • Nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
 • Enostaven in ugoden nakup preko spleta
 • Varen način plačila
 • Velika izbira sodobnih svetil
 • Hitra dostava

SODELOVANJE

Ponujamo vam možnost reklamiranja na naši spletni strani z različnimi načini kot so:

 • Promoviranje izdelka ali storitve
 • Dodaja bannerja
 • Reklamiranje preko naše Facebook strani
 • Reklamiranje preko naše Email liste
 • Backlink
 • Konferenca

Želite reklamirati preko naše spletne strani? Pošljite vaše povpraševanje!

Oglejte si tudi avtonet rabljene avtomobile.

lpv-35-15-mean-well-1

LPV-20-5 *MEAN WELL

11,18€

24VDC

12VDC; 4,8W/m; 3000K; IP20

8,29€

APV-8-12-500x500

APC-8-350*MEAN WELL

5,59€

NAJBOLJŠA SVETILA PO KVALITETI IN CENI

Najpomembnejši podatek za praktično vsakega kupca je razmerje med kvaliteto svetil in njihovo ceno, zato je spletna stran še posebej primerna za potrošnike, ki bi radi našli največjo vrednost za njihovo investicijo.

Kot lahko razberete iz zgornjih kategorij, pa svetila niso edina kategorija našega zanimanja. Poleg svetil so prav tako predlagani tudi izdelki, ki jih bo večina kupcev potrebovala pri njihovih projektih (na primer poleg primerjave LED trakovi so opisani tudi napajalniki ter alu profili, ki jih bodo kupci potrebovali za pravilno delovanje, montažo in izgled LED trakov). Hitro lahko vidite tudi, da je večina kategorij povezano z LED razsvetljavo oziroma LED tehnologijo.

Za več informacij si lahko ogledate tudi vse naše socialne profile. Najdete jih na https://linktr.ee/razsvetljava.

LED razsvetljava je trenutno optimalna rešitev za vsakega kupca, saj svetila LED tehnologije porabijo bistveno manj električnega toka, imajo daljšo življenjsko dobo, ne tratijo energije s segrevanjem ali oddajanjem toplote in ne vsebujejo strupenih delcev, ki bi lahko škodovali vaši družini in vam. Primerni so za zunanjo in notranjo uporabo, saj za razliko od klasičnih svetil lahko nekatera spreminjajo barvo svetlobe in svetilnost. Svetilnost ter barva svetlobe sta lahko določeni že vnaprej, lahko pa jih tudi reguliramo s pomočjo daljinca.

Najboljša Trgovina Svetil

LED svetila