Konopljino Olje

Po svetu pa tudi v Sloveniji je vse več govora o konopljinem olju. Konopljino olje se pojavlja v časopisih, revijah in v medijih.

  • Konopljino olje si je prilastilo mnogo zdravilnih učinkov, pa so ti zares resnični?
  • Kakšne so lastnosti konopljinega olja in pri katerih boleznih vam lahko pomaga?
  • Kakšna je cena konopljinega olja in ali obstajajo različne vrste?
  • Kje kupiti kvalitetno konopljino olje, ki vam bo pomagalo lajšati vaše stanje?

Konopljino olje se stisne iz konopljinih semen in ima prijeten okus. Rafinirano konopljino olje nima barve, ima bolj malo okusa ter nima veliko naravnih vitaminov in antioksidantov. Rafinirano konopljino olje je uporabno predvsem za nego telesa. V industriji se konopljino olje uporablja v plastiki, barvilih, mazivih in gorivu. Priljubljena je uporaba za izdelavo mil, šamponov in detergentov.

Granovita Konopljino olje iz ekološke pridelave 260ml
12,99 €

Ekološko pridelano hladno stiskano sveže konopljino olje, ki je primerno tako za uživanje ob vaših priljubljenih jedeh kot tudi za uporabo v industriji ter kozmetiki. Izdelek ima EKO certifikat!

Malinca Slovensko konopljino olje 500ml
19,99 €

Sveže slovensko konopljino olje sedaj na voljo v še večji količini! Priljubljena uporaba tovrstnega konopljinega olja je dodajanje že pripravljenim toplim jedem in kot preliv za hladne jedi – solate, polivke in omake.

Malinica Slovensko konopljino olje 250ml
12,99 €

Prekmursko hladno stiskano konopljino olje, ki je pridobljeno iz industrijskih semen konoplje. Gre za sveže konopljino olje slovenskega porekla, še posebej priporočeno za namaze, omake in solate.

Preberi več

Prispevek objavil ziga32