04 53 00 969 [email protected]
Select Page

Izdelava spletnih strani je naša glavna storitev.Ne naredimo vam le spletne strani, temveč poskrbimo tudi za domeno in gostovanje v najhitrejših strežnikih, tako da je vaš digitalni dokument odziven. Oblikujemo celovito grafično oblikovanje strani in po potrebi izdelamo tudi logotip. S sodobnimi spletnimi tehnologijami in orodji nato ustvarjamo čiste in moderne spletne strani. Strani in trgovine so seveda odzivne in se prilagajajo vsem oblikam zaslona, telefonom in tablicam. Vselej po zaključku nudimo tudi podporo.

Pokličite: 040343784

Izdelava spletne strani predstavlja vaše podjetje

Spletna stran je dandanes ključnega pomena za vsa podjetja in posameznike. Ni namenjena le lažjemu kontaktiranju preko obrazcev in prenosu informacij. Je veliko več kot to. Spletna stran nas predstavlja. Predstavlja podjetje, posameznika, naš produkt oziroma izdelek in storitve, ki jih naše podjetje ponuja oziroma opravlja. Izdelava spletnih strani je nujno potrebna za vsako podjetje.

Spletna stran je neposredno povezana s trženjem in komunikacijo z ljudmi (obiskovalci ali potencialnimi strankami). Dobro izdelana stran namreč privabi potencialne obiskovalce, jih na preprost, hiter in učinkovit način seznani z vsebino ter jim sporoči, da so prišli na pravo mesto in da je podjetje, katerega spletno stran si ogledujejo, predstavljeno prav za njih. Izdelava spletnih strani je element ki vam bo pripomogel pri večji prepoznavnosti.

Izdelava spletne strani ZUM

Bralčeva pozornost skozi leta internetne dobe postaja vse krajša Vsakdo lahko dnevno vidi na tisoče oglasov, socialnih profilov, novic in ostalih spletnih strani. Zato je pomembno, da prav naša spletna stran izstopa iz te velike množice. Izdelava spletne trgovine prav tako. V nasprotnem primeru smo le kaplja v velikem morju ostalih spletnih strani, ki tekmujejo med seboj za pozornost.

Za izdelavo spletnih strani smo dosegljivi na: 040343784