Feniksbus, kot vodilni proizvajalec kvalitetnih avtobusov

Feniksbus, kot vodilni proizvajalec kvalitetnih avtobusov

May 1, 2021 Off By Boris Bukovšek

Kdo ne pozna veličastnega in odmevnega imena Feniskbus? Feniksbus je eden vodilnih proizvajalcev na svetu za izdelavo avtobusov. Njihovi avtobusi so najvišje kakovosti, izdelani po najnovejših smernicah, predvsem pa so izdelani tako, da nudijo varnost in veliko količino udobja. 

Zgodovina Feniskbusa

Tradicija in pričetek Feniskbusa sega v leto 2010. Ustanovljeno je bilo za proizvodnjo mini in srednje veliki vozil, kar pa se je kasneje razširilo tudi na izdelavo večjih vozil. Sedež podjetja Feniksbus se natančneje nahaja v Novem Sadu v Srbiji. Njihova paleta izdelkov predstavlja srednje, mini in velike avtobuse. Njihovi avtobusi so izdelani in namenjeni za različna področja uporabe, namenjeni so mestnemu prevozu, prevozu otrok v šolo, medkrajevnemu prevozu in turističnim potovanjem.

Feniksbus je znan po svoji kvaliteti in naprednemu izdelovanju avtobusov, za vse informacije so vam na voljo na kontaktni elektronski pošti, po telefonu ali pa kar osebno pri zakonitih zastopnikih za to znamko. Veliko koristnih informacij je možno najti tudi na spletu na https://dualis.si/feniksbus.html, kjer je predstavljena njihova zgodovina, kakšna je njihova vizija poslovanja in izdelovanja, ter kakšne so njihove smernice. Predstavljeni pa so tudi različni tipi avtobusov, kateri vam omogočajo lažjo odločitev oziroma vam olajšajo samo izbiro pri nakupu avtobusa. 

Njihovi avtobusi so na voljo po konkurenčnih cenah, prav tako pa nudijo različne načine plačil.

Kakšna oprem je možna pri Feniksbus in kaj vse nudi Feniksbus?

Kot že omenjeno Feniksbus nudi različne načine plačil, odlično podporo in široko ponudbo avtobusov. Pri nakupu avtobusa imate možnost izbirati individualno opremo, različne vrste in velikosti sedežev, razne tkanine in materiale, imate možnost izbrati tudi novi avtomatski klimatski sistem, optimizirano tekoče ogrevanje in izolacijo, notranjo oblogo Sof touch, ki nudi zares prijetno mehkobo in popolno udobje prav tako pa so na voljo tudi različne varnostne možnosti, ki pa so : LDWS, RVC, TPMS; FWS.

Feniksbus je zagotovo prava izbira.