04 53 00 969 [email protected]
Select Page

Family Office Conference – Anthony Ritossa Investment Conferences Made For Family Offices

Anthony Ritossa Family Office

Anthony Ritossa in Mitja Dolinšek

Anthony Ritossa in RITOSSA Family Office sta znana po svojih naložbah in oljčnem olju.

V zadnjih nekaj letih je Anthony Ritossa še bolj znan kot gostitelj globalnih investicijskih konferenc – Family Office Conference 2019.

Njegove konference so znane kot največja in najbolj ekskluzivna srečanja družinskega bogastva na svetu, saj jih več kot dva tisoč milijard dolarjev. Med njimi so šejki, kraljeve družine in nekatere najbogatejše družine na svetu, kot so družina Rockefeller in Bismarck.

Morda se boste lahko tudi vi udeležili konference, bodisi kot investitor, ki išče možnosti za naložbe, ali pa kot lastnik podjetja, ki želi razširiti vaša poznanstva

  • Anthony Ritossa
  • RITOSSA Family Office
  • Investicijske konference v Dubaju in Monaku

Anthony Ritossa

Anthony Ritossa je predsednik RITOSSA Family Office, ki predstavlja destilacijo več kot šeststo let zgodovine – družine, naselja in regije. Korenine oljčnih nasadov Ritossa so vztrajale kljub naravnim nesrečam in celo vojnam, s spremembami podnebja in države ter pod vladavino vojnih knezov, bogatih trgovskih kraljev in sodobnih despotov.

Anthony Ritossa je diplomiral iz oddelka za finance s področja tehnologij Univerze za tehnologijo Sydney in Univerze Harvard. G. Ritossa je tudi pogost govornik na številnih mednarodnih konferencah o naložbah, služi kot predsednik svetovalnega odbora za suvereno in naložbeno politiko Evropske unije in sedi v številnih drugih svetovalnih svetih po vsem svetu. Ima več kot trideset let izkušenj na področju investiranja na mednarodnih finančnih trgih.

Pred vlogo družinske pisarne je bil g. Anthony Ritossa cenjen zaradi svoje izjemne kariere v Wall Streetu v New Yorku, na visokih vodstvenih položajih v podjetjih Morgan Stanley, Nomura, BNP Paribas, Bankers Trust Australia, Barclays Capital in Deutsche Bank.

RITOSSA Family Office

Na mednarodnem tekmovanju oljčnega olja leta 2018 v New Yorku so oljčno olje družine RITOSSA prejeli “najboljša oljčna olja” in osvojile dve zlati medalji. Njihove oljke so ročno pobrane v Istri, v tradiciji, ki sega že več kot 2000 let.

Anthony Ritossa Family Office

Istrska regija je imela različne lastnike; vsaka je cenila svoje bujne oljčne nasade, najstarejša pa je mogoče izslediti več kot dva tisoč let. Zdaj je del Slovenije in Hrvaške, Istre nekoč iz Italije in pred tem pokrajine beneških kraljev. Istra je bila ne glede na lastnike vedno zvesta služabnica svojega oljčnega olja. Zaradi svoje lokacije na Jadranskem morju učinki umirjanja vode varujejo istrske oljčne nasade od grobih temperaturnih sprememb, ki občasno uničujejo oljčne regije.