Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic za brezskrbno življenje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic za brezskrbno življenje

May 15, 2021 Off By Boris Bukovšek

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic je v današnjih časih še kako zelo potrebno, čeprav po zakonu v Sloveniji le to ni obvezno. Kakor pravi zelo dobro poznani rek na žalost nesreča nikoli ne počiva, ob neurejenem dopolnilnem zavarovanju so zdravilna, zdravniške storitve in medicinski pripomočki zelo dragi, vse to pa je potrebno kriti iz lastnega računa. 

Zdravniški pregledi in storitve so lahko zelo dragi in lahko presegajo višino, kar nekaj tisočakov, zato ni vredno tvegati in upati, da se vam pa res ne more nič zgoditi.

Zakaj je sploh tako velika fama okoli dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Adriatic?

Veliko poudarka je na tem, da je potrebno imeti urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje. S tem si omogočite brezskrbno življenje, prav tako pa vas ne bo bolela glava, ko boste obiskali zdravnika. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic lahko sklene vsak, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in ima v Sloveniji urejeno državljanstvo. Dopolnilno  zdravstveno zavarovanje Adriatic prav tako lahko sklene vsak oziroma ga lahko sklene takrat, ko mu preneha veljati status študenta, dopolni 26 let, se redno prvič zaposli, ko postane družbenik d.o.o ali pa d.n.o

Dopolnilno zavarovanje Adriatic omogoča ogromno število ugodnosti, ki jih druge zavarovalnice ne nudijo. Že zelo dolgo so eni izmed tistih zavarovalnic, ki imajo zelo konkurenčno ceno mesečne rente. 

Ali lahko zavarovalno polico tudi prekličete oziroma zamenjate zavarovalno agencijo?

Zavarovalnica Adriatic, kot poštena in ugledna zavarovalnica nudi tudi možnost, da zavarovanec  kadarkoli po preteku pogodbo prekine, vendar mora biti pozoren na trimesečni odpovedni rok, ki se ga je potrebno držati če želi zamenjati zavarovalnico, ki mu bo urejala zavarovanje.

Menjava zavarovalnice je brezplačna in ne povzroča dodatnih stroškov. Prestop se lahko uredi preprosto in hitro brez dodatnih komplikacij in skritih stroškov. V primeru, da želite še vedno ostati pri enaki zavarovalnici potem zavarovalna pogodba teče dalje naprej.