Čistilec oken Karcher

Čistilec oken Karcher

May 1, 2021 Off By Boris Bukovšek

Čistilec oken Karcher je odličen zaradi svojih zmogljivosti in funkcij, ki jih nudi. Čiščenje oken bo od zdaj naprej veliko bolj enostavno in prijetno opravilo. Čistilec oken Karcher odstrani umazanijo in posesa umazano vodo v enem samem koraku ter s tem prihrani vaš dragoceni čas. Čiščenje vam od sedaj naprej ne bo več vzelo toliko prostega časa, ki bi ga lahko namenili za uživanje z vašimi prijatelji in družino. A seveda le, če imate ustrezno napravo, recimo baterijski čistilec oken.

Kako se je najbolje lotiti čiščenja oken?

Čiščenje oken zna biti zelo nadležno in neprijetno opravilo. Veliko ljudi ob misli na čiščenje oken zavija z očmi, saj tega res nihče ne mara. Pri čiščenju oken je potrebno biti zelo pazljiv in natančen, saj se kaj kmalu lahko poznajo razne lise od čistil. Lise od čistil se lahko poznajo tudi, če uporabljate nepravilne pripomočke za čiščenje in preveč agresivna čistila, ki uničijo površino oken. Čistilec oken je zasnovan tako, da ne bo nikakor poškodoval ali uničil okenske površine.

Za temeljito čiščenje oken lahko uporabite različne čistilne  metode. Kot že sicer omenjeno čistilec oken Karcher delo opravi zelo kvalitetno in natančno, čiščenje pa vam bo zelo olajšal in prihranil vaš čas. Nekateri pravijo, da je dobro vodi, s katero boste  očistili okna, dodati tudi malce alkohola, ki bo pripomogel pri odstranjevanju trdovratnih madežev ter steklo dezinficiral.

Kaj je tisto, kar čistilec oken Karcher razlikuje od drugih čistilcev za okna?

Zagotovo se razlikuje po svoji vrhunski dodelanosti in odličnih materialih, ki omogočajo dolgoletno uporabo. Tako prihranite pri svojem denarju in seveda tudi pri času. Čistilec oken Karcher lahko očisti stekleno površino v velikosti pribl. 20m2 s samo 80 ml vode in 5 ml koncentrata čistila za čiščenje steklenih površin, kar pomeni, da boste prihranili tudi pri čistilih. 

Krpa pri okenskem čistilcu je sestavljena iz mikrovlaken  in omogoča enostavno čiščenje oken. Med uporabo je ni potrebno menjavati, saj čistilec oken večino umazanije sproti posesa in očisti.