Bovec rafting v različnih paketih

Bovec rafting v različnih paketih

July 1, 2021 Off By Boris Bukovšek

Rafting na reki Soči je vsekakor ena izmed glavnih turističnih atrakcij Posočja, še posebej pa se na to aktivnost osredotočajo športne agencije v Bovcu. Ponudba je tu zelo dobro razvita, kar pomeni, da bomo bržkone brez težav našli številne možnosti za plovbo po Soči v gumijastem čolnu. Bovec rafting odpira možnosti tako pravim avanturistom, ki si želijo adrenalinskega spusta po rečnih brzicah, kot tudi bolj previdnim obiskovalcem, ki bi spust z raftom morda radi izkoristili za občudovanje slikovitega naravnega ambienta. 

Pričakujemo lahko zelo dodelano ponudbo s premišljeno zasnovanimi paketi za različne interesente. Ni nujno, da bo rafting vedno zelo adrenalinski, Bovec rafting prilagaja tudi drugim avanturistom in vedno lahko pričara čudovito izkušnjo, če znamo te možnosti najti.

Bovec rafting za družine

Ena izmed možnosti, ki jo ponuja Bovec za rafting, je družinski paket. Ta je posebej prilagojen za družine z otroki, vključuje nekoliko bolj umirjeno panoramsko plovbo po rečnih valovih. Seveda še vedno spoznamo brzice in začutimo nekaj adrenalina pri plovbi, a celoten program je povsem primeren tudi za tiste, ki tega sploh ne želijo. V ospredju je druženje in zabava, izvedba se lahko prilagodi, tako da vključimo še razne druge dogodivščine, za otroke recimo tudi razne igre na vodi ali pa nekaj dodatnega časa za čofotanje v reki.

Bovec rafting v dvoje

Še ena zanimiva opcija za tiste, ki se ne nameravajo takoj podati na adrenalinski rafting, je mini rafting. To je spust v dvoje, ki ponuja prav posebno izkušnjo. Čeprav Bovec rafting večinoma ponuja za skupine in družine, so na voljo tudi manjši rafti, v katerem je prostora za dve osebi.

Tovrstna izvedba je zelo zanimiva. Veslamo lahko kar sami, pri čemer nas spremlja vodnik v kajaku, lahko pa se podamo tudi na spust skupaj z vodnikom, pri čemer nam Bovec rafting predstavi v čisto posebni luči, tudi na bolj adrenalinskih delih reke.