040 165 742 dokraworld@gmail.com

 

Ker sva tokratni izlet vzela kar ”zelo resno” sva se odločila, da bo trajal dva dni. Dolina Trente, Soča in Bovec so prečudoviti, zato se resnično ne splača hiteti in tudi vam toplo priporočava, da si rezervirate prenočišče.

Priznam da po teh krajih prenočišč kar mrgoli vendar sem, prav tako kot Ines pristaš dobrih in osebnih odnosov tudi pri izbiri prenočišč. Seveda izbiram tudi glede na lokacijo, kvaliteto bivanja in priznam, glede na izgled. Najbolj pomemben pri vsem pa je prav odnos, saj to lahko spremeni povsem povprečna prenočišča v neverjetna doživetja in vas spreobrne v redno stranko ali pa spremeni vrhunska prenočišča v neprijeten, hladen kraj, kjer boste po vsej verjetnosti samo čakali na dan odhoda. Slednje niti slučajno ne drži za apartmaje Skok.

 

APARTMAJI SKOK

Apartmaji Skok, katerih zgodovina sega v leto 2000 se nahajajo v Bovcu in sicer na naslovu Mala vas 111 . Bolj kot sam naslov je pomemben podatek, da se nahajajo le slabih 5 minut hoje od centra Bovca. Čudovita hiša se nahaja tik ob cesti in upal bi so jo uvrstiti v moderni slog zidave saj njeno, sicer klasično pravokotno obliko lepo dopolnjujejo lesena okna, polkna in balkoni. Balkonov ima hiša kar nekaj saj ima čisto vsak apartma in vsaka soba svojega.

Njihova ponudba zajema eno sobo za dve osebi, tri apartmaje za štiri osebe in en apartma za šest oseb, torej vse skupaj pet prostorov. Včasih je bilo prostorov šest, sedaj pa eden od njih služi drugemu namenu. Nadaljujte z branjem in kmalu boste izvedeli kakšnemu. Vsi prostori so, tako kot lastniki izredno prijetni. Tople barve, sodobna oprema, lepe in prostorne kopalnice, WI-FI, televizija, zasebnost in čistoča so zagotovljeni tako znotraj kot zunaj hiše.

Pred hišo se poleg parkirišča, ki je odprto 24 ur na dan nahaja tudi prijeten vrtiček. Ta je poln igral za otroke, ponuja pa tudi prostor kjer si lahko starši, utrujeni od vseh ostalih aktivnosti ki jih ponujajo pri Skoku, odpočijejo in kaj dobrega tudi pojejo, saj je tudi za prijeten prostor z žarom poskrbljeno.

Kot ste verjetno razbrali iz prejšnjega odstavka sem omenil ”ostale aktivnosti”. Ja, teh lahko pri Skoku najdete kar nekaj. Mislim da je najbolje, da vam jih na tej točki kar naštejem. Ponujajo : rafting, vožnjo s kajakom, organizacijo in vodenje pohodov (tudi na Triglav), alpsko šolo poleti in šolo smučanja pozimi. Ker pa tem dobrosrčnim ljudem resnično največ pomeni, da so stranke zadovoljne ponujajo v mesecih šolskih počitnic tudi ”varstvo” otrok. Varstvo sem napisal v narekovaje saj izgleda bolj kot športni dan za otroke, kar omogoča njihovim utrujenim staršem, da si privoščijo tudi kakšen trenutek zase.

Kar mi je pri vsej njihovi ponudbi najbolj všeč pa je njihov odnos s strankami. Opisal bi ga z rekom ki se ga resno držijo, ”bolje kvaliteta, kot kvantiteta”. Med prijetnim pogovorom na vrtičku so mi lastniki (teh je več saj je podjetje družinsko) povedali, da raje opravijo kakšen pohod ali vožnjo z raftom manj ampak se takrat kar najbolj posvetijo svojim strankam, tako da so resnično vsi zadovoljni. Kot sem rekel, odnos do strank na najvišjem nivoju.

Saj res, skoraj bi vam pozabil povedati kaj se je zgodilo s šesto sobo oziroma apartmajem…. Od leta 2016 se je v tem prostoru odprla trgovina s športno opremo in Alpska šola Bovec. Sicer je trgovina specializirana za rafting ter pohodništvo vendar lahko najdete prav vso športno opremo, ki vam v teh krajih lahko koristi. Saj ne boste verjeli, tudi trgovina in Alpska Šola Bovec sta v lasti družine Skok.

Ker sva slišala za njihovo pestro ponudbo si nisva mogla kaj, da je nebi tudi sama preizkusila. Priznam, nisem ravno hribolazec, bil pa sem navdušen nad idejo ”gremo raftat!”

Več o ponudbi Alpske šole Bovec in divjem rafting izletu si lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo

  • (ko bo na stani bo tukaj link) POVEZAVA NA 2. ČLANEK (Alpska šola Bovec)

Ker pa sva spretna na spletu, sva kaj hitro našla njihovo spletno stran in seveda tudi stran na Facebooku. Saj veste, če te ni na Facebooku, ne obstajaš. Tudi povezave na te dve strani sem vam ”prilepil” spodaj…

 

VEČ KOT LE BESEDE

 

Ker vem koliko šušmarjev in šarlatanov je dandanes med nami se zavedam, da ljudje ne verjamete oziroma ne verjamemo vsega na besedo. Prav zato je ta del članka namenjen fotografijam sobe v kateri sva prespala. Apartmaji so bili zasedeni, tako da slik le teh nimava…

Ker vem, da so na enakem nivoju kot je bila najina soba vam lahko garantiram da so super. Najina soba je izgledala takole …

Pogled ko vstopiš v sobo

Prijeten spalni prostor

           

                  Polno opremljena kopalnica        

Prijeten balkonček

Pogled iz najinega balkona

V tem članku sem večkrat omenil tudi Alpsko šolo Bovec in trgovino s športno opremo. O sami ponudbi šole si lahko več preberete s klikom na povezavo, ki sem jo navedel prej v tem članku. Kar se tiče trgovine pa bom, namesto da naštevam artikle, objavil par fotografij. Skokova trgovina je resnično prijtena in ima pestro ponudbo športne opreme. Priznam, nisem športnik vendar me, ne vem zakaj, že celo življenje privlačijo take trgovine. Verjetno zaradi pisanih barv in lepo opremljnih izložb… kdo bi vedel. Kaj je najboljv všeč vam, lahko ugotovite s pregeldom spodnjih slik.

 

Izložba z ene strani

Tu lahko vidite zakaj so mi takšne trgovinice všeč

360° posnetek trgovine 

Kot lahko vidite so apartmaji Skok in njihova športna trgovina zares prijetni, tako da vam toplo priporočam obisk. Prav tako vam priporočam tudi, da si izberete kakšno aktivnost, ki  jo ponuja Alpska šola Bovec.

 

Točno sedaj, med pisanjem tega članka sedim na desnem modrem stolu v sobi s številko 5. To pomeni da vam lahko resnično iz prve roke priporočam obisk apartmajev Skok.

Priznam pa tudi, da vas sedaj zapuščam saj grem s svojo drago Ines na balkon kjer bova, ob kozarčku soka uživala v pogledu na okoliške hribe.

P.S.

Pripenjam vam še povezavo s klikom na katero se boste vrnili nazaj na članek o najinem izletu v Bovec in izvedeli več o ponudbi Alpske šole Bovec

Ciao