Alu Profili Slika

ALU PROFILI

Pri montiranju LED trakov potrebujemo tudi aluminijaste profile, ki jim rečemo tudi alu profili. Aluminijasti profil je vsestransko uporaben, saj lahko vanj namestimo LED trak ter ga uporabimo za razsvetlitev različnih površin – od domačega pohištva do poslovnih prostorov. Na trgu je zelo veliko alu profilov, zato vam bomo poskušali olajšati odločitev z nekaj priporočili. Razlika ni le v barvu profila, pač pa tudi v dimenzijah (dolžini, širini), nekateri so surovi drugi pa elosirani. Barva profila bo vplivalo na svetlobo, saj prozorna barva ne zaduši niti približno toliko svetlobe kot pa mlečna ali celo črna barva.

Alu profili vseh vrst

Na splošno se alu profili razdelijo v tri kategorije:

  1. Slim alu profili so uporabljeni na ravnih površinah, kjer svetlobo oddajajo naravnost in omogočajo enakomerno osvetlitev. Večinoma se montirajo na sredino površine. Montaža je primerna za kovino, plastiko, stiropor, pohištvo ter beton.
  2. Vgradni alu profili so uporabljeni povsod, kjer je možnost vgradnje. Tui ti se montirajo na sredino površine. Montaža je primerna za plastiko, stiropor, leseno pohištvo in mavčne plošče.
  3. Kotni so uporabljeni na katerikoli ravni površini, saj so LED trakovi vanje prilepljeni pod kotom. Montirajo se v kot in sicer nad površino, ki jo hočemo osvetliti. Tudi ti so primerni za kovino, plastiko, stiropor, beton in pohištvo.

Oglejte si še ostale izdelke, ki jih utegnete potrebovati za vaš projekt:

  • LED trak – za več informacij obiščite našo stran z LED trakovi
  • Napajalniki – za več informacij obiščite našo stran z napajalniki
  • Stikala in daljinci
  • Aluminijasti profili
  • Kabli, priključki in konektorji

Najbolj Prodani Artikli

Varton Strong IP65

Najboljsi Izdelek 1

Gauss MR16 5W 

Najboljsi Izdelek 2

APV-25-12*MEAN WELL

Najboljsi Izdelek 3

Najboljša Trgovina Svetil

razsvetljava