All on 4 in celovite rešitve, ki jih ponuja sodobno zobozdravstvo

All on 4 in celovite rešitve, ki jih ponuja sodobno zobozdravstvo

May 1, 2021 Off By Boris Bukovšek

Zobozdravniki lahko ponudijo zelo prepričljive rešitve, s katerimi bodo zadovoljni celo brezzobi pacienti. Nadomeščanje manjkajočih zob je poseben fokus zobne protetike, s temi nalogami pa se ukvarjajo tudi strokovnjaki s področja estetskega zobozdravstva. S kombinacijo naprednih dentalnih izdelkov in celovitih storitev lahko pri teh posegih pričakujemo izvrstne rezultate, kar med drugimi potrjuje tudi storitev all on 4. 

All on 4 je rešitev za brezzobe paciente, ki želijo manjkajoče zobe nadomestiti s protezo. Gre za posebej elegantno rešitev, ki se enostavno namesti na štiri implantate. Tako je celoten postopek dokaj hiter in enostaven, običajno ni potrebe po zahtevni operaciji ali rezanju. Končni rezultat pa je veliko bolj prepričljiv in trajen od alternativ, kar je v takšnih primerih še kako pomembno.

Ponudba za all on 4

Kljub temu, da napredni implantati all on 4 močno olajšajo in zagotavljajo odlične rezultate, gre za dokaj zahtevno storitev. Nujno moramo poiskati zanesljivega in izkušenega zobozdravnika, ki bo znal pripraviti celovit načrt in pridobiti kakovostne materiale za ta namen. Visoka kakovost upravičuje tudi nekoliko višjo ceno, je pa možno dobiti zelo dobre ponudbe, s katerimi bomo gotovo zadovoljni.

Med uglednimi izvajalci na tem področju izstopa Dentalna akademija, ki ima zelo prepričljivo ponudbo naprednih zobozdravniških storitev. Izkušenim strokovnjakom lahko zaupamo tudi izvedbo posega all on 4, saj gotovo lahko računamo na odlično izkušnjo in trajno zadovoljstvo.

Cena za all on 4

Kakšna je cena za all on 4 pri Dentalni akademiji? O tem se bo treba natančneje pozanimati, saj so posegi močno prilagojeni posameznemu pacientu. Vsak poseg je svojevrsten izziv, zato se točen plan zdravljenja pripravi šele po začetnem pregledu na podlagi razpoložljivih opcij. Vsekakor pa pravočasno dobimo točno opredelitev cene – kompletna storitev all on 4 običajno zahteva nekaj tisoč evrov, praviloma okoli 5000 evrov.