24/7 ključavničarski servis – tudi za nujne primere. Spoznaj jih!

24/7 ključavničarski servis – tudi za nujne primere. Spoznaj jih!

September 10, 2023 Off By Boris Bukovšek

24/7 ključavničarski servis – tudi za nujne primere. Spoznaj jih!

Za odklepanje in zaklepanje različnih ključavnic potrebujemo različne ključe in nič kolikokrat se zgodi, da imamo v roki šop ključev. S tem pa je tudi večja verjetnost, da jih založimo, izgubimo ali se nam pripeti kakšna druga nevšečnost – v tem primeru je 24/7 ključavničarski servis prava rešitev!

Avtomobilski ključi in druge vrste ključev so nepogrešljivi za zagotavljanje varnosti našega premoženja. Zato je ključnega pomena, da so nam vedno pri roki in da z njimi ravnamo skrbno in odgovorno. Tega se zelo dobro zavedajo tudi v podjetju Ključek, ki se že več kot 30 let ukvarja z izdelavo ključev.

Ključavničarski servis, ki vam nudi širok spekter različnih storitev

Ključek je v Sloveniji eno vodilnih podjetij na področju izdelave vseh vrst ključev. Podjetje sodeluje izključno s preverjenim poslovnimi partnerji in uporablja najkakovostnejše materiale ter sodobno tehnologijo.

Podjetje Ključek je bilo eno prvih, ki je začelo z izdelavo avtomobilskih kodirnih ključev, avtomobilskih daljincev in diagnostiko vozil. Avtomobilski ključi so tudi področje, na katerem se je podjetje še posebej specializiralo, poleg tega pa vam budi tudi izjemno širok nabor različnih storitev, med katerimi naj izpostavimo:

 • izdelava ključev vseh vrst, kot so avtomobilski ključi, ključi za dom, ključi za nabiralnike in obešanke;

 • vse vrste popravil avtomobilskih ključev;

 • izdelava sistemov za zaklepanje;

 • daljinci za garažna vrata in zapornice;

 • popravilo obutve;

 • brušenje nožev in škarij;

 • graviranje iz izdelava štampiljk.

Prednosti ključavničarskega servisa Ključek

Varnost in zanesljivost sta vedno na prvem mestu podjetja Ključek, to pa njihovim strankam prinaša ogromno prednosti:

 • ključek je specializirano podjetje za reševanje vseh vrst težav povezanih z avtomobilskimi ključi;

 • poleg avtomobilskih ključev, vam ponuja izjemno širok nabor različnih storitev;

 • vse storitve so opravljene strokovno in kakovostno;

 • storitve so cenovno dostopne in vam v marsikaterem primeru prihranijo veliko denarja;

 • vsa popravila so opravljena hitro in učinkovito;

 • urgentno posredovanje 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Intervencija na domu 24/7

Popolnoma normalo je, da je potrebno nujno poiskati poslovalnico Ključek, ko ostanete brez svojega zadnjega rezervnega ključa od svojega doma. Ključavničarski servis vam bo izdelal nove ključe, s čimer se boste izognili marsikaterim težavam in problemom, ki lahko nastanejo, če za to ne boste poskrbeli.

Če pa ste se znašli v težavah, potem je v tem primeru zlata vredna njihova intervencija na domu 24/7, kar pomeni, da vam je ključavničarski servis s svojimi storitvami na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu – seveda ne z vsemi storitvami, ampak s tistimi, ki zahtevajo urgentno posredovanje.

 • Odklepanje vhodnih vrat, ko ostanete zaklenjeni izven vašega doma

Intervencija na domu vam je na voljo vedno, ko ostanete zaklenjeni izven svojega stanovanja, pa nimate pri roki nobenega rezervnega ključa, s katerim bi lahko vstopili v stanovanje. V izogib vdiranju vhodnih vrat in njihovemu poškodovanju, je Ključek edina prava rešitev. Ključavničarski servis vam iz nastale zagate pomaga tako, da z naprednimi orodji in tehnologijo odklenejo vrata vašega stanovanja, ne da bi jih pri tem poškodovali.

 • Odklepanje vrat, ko se ključavnica zaskoči ali zatakne

Seveda pa ni nujno, da boste ključavničarski servis potrebovali le takrat, ko boste ostali pred vhodnimi vrati brez rezervnih ključev. Pogosto se zgodi, da se ključavnica vhodnih vrat zaskoči, zaradi česar prav tako ne morodklepanje-vrat-kljucekete vstopiti v vaše stanovanje. Tudi v tem primer vas Ključek reši iz zagate tako, da odklene vaša vrata, ne da bi jih pri tem poškodovali.

 • Sanacija vrat po vlomu ali njihovem nasilnem odpiranju

Ključek pa vam zagotavlja svojo pomoč tudi takrat, ko ste postali tarča vlomilcev in so vam poškodovali vhodna vrata. Če so le ta popolnoma poškodovana, potem boste morali na nova vhodna vrata čakati tudi po več tednov. In če želite v tem času zagotoviti varnost sebi in svojemu imetju, potem pokličite ključavničarski servis Ključek, ki nudi popravila in sanacijo vrat tako, da boste lahko še naprej mirno spali.

Pri podjetju Ključek se dobro zavedajo urgentnosti vaše situacije. Zato v vseh zgoraj omenjenih primerih delujejo hitro in učinkovito. Njihov odzivni čas je izjemno hiter, zato so na vašem domu v čim krajšem možnem času, ne glede na to, za kateri dan v tednu gre in koliko je ura.

Izguba avtomobilskih ključev in ključev vhodnih vrat je lahko velika nevšečnost, čemur pa se lahko izognete z nekaterimi preventivnimi ukrepi – v obeh primerih so vam storitve ključavničarskega servisa Ključek lahko v veliko pomoč.